„Adobe“ ruošia išmanųjį rašiklį (Video)  (3)

Programinės įrangos gamintoja bendrovė „Adobe“ debiutuoja techninės kompiuterių įrangos rinkoje. Ji ruošia gamybai vadinamąjį išmanųjį rašiklį, suderinamą su „iPad“ planšetiniais kompiuteriais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pasak „The Next Web“, išmanusis rašiklis kuriamas pagal bendrovės vykdomą „Project Mighty“ projektą. „Adobe“ partnere gaminant naujuosius rašiklius bus kompanija „Adonit“, sakoma pranešime.

Kartu su išmaniuoju rašikliu gamybai ruošiama ir vadinamoji išmanioji liniuotė. Abu šie įrenginiai prie planšečių bus jungiami per „Bluetooth“ belaidį ryšį. Pasak „Adobe“ atstovų, abiejų įrenginių prototipai buvo sėkmingai išbandyti įvairiuose testuose ir pirmąjį 2014 m. pusmetį bus pateikti rinkai.

Pranešama, kad išmanusis „Adobe“ rašiklis ne tik veiks kaip planšetinių kompiuterių sensorinės įvesties priemonė, bet ir siūlys visą eilę programinių „Adobe“ funkcijų. Kadangi jis jungsis prie interneto, išsaugoti savo piešinius ar brėžinius, atliktus naudojant išmanujį rašiklį, bus galima „Creative Cloud“ „debesyje“, kad vėliau su jais būtų galima dirbti bet kurioje kitoje aplinkoje. Skelbiama, kad šis rašiklis turės ir vaizdo kopijavimo bei įkėlimo funkciją.

Skaitmeninė „Adobe“ liniuotė, skirta naudoti su šiuo rašikliu, padės išgauti kuo tikslesnes geometrines priešinio ar brėžinio formas, teigia gamintojai. Kaip abu šie įrenginiai veikia kartu, galima pamatyti šiame vaizdo siužete.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(6)
(0)
(0)

Komentarai (3)