Tesla elektromobiliai su pilnai įkrautu akumuliatoriumi įveiks net 640 km atstumą

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

bahuriux 2013-09-24 20:55
Stai kaip turi atrodyti ir vaziuoti elektromobilis. Tesla gamintojai su trenksmu parode, kokie impotentai yra beveik visu markiu automobiliu gamintojai. Beja su vienu tokiu juodu, kaip fotkej vakar prasilenkiau, blyn seile nutyso iki grindu
blizzard 2013-09-24 21:08
Tesla jau Lt? :O Na matai, manau kad jų sėkmę lėmė puikus bazės pasirinkimas. Tas Lotus modelis yra fantastiška bazė, praktiškai pilnai ištobulintas modelis. Lengvas, greitas, net su salyginai silpnu motoru (1,8 darbinio tūrio, atmosferinis), puikus svorio paskirstymas ir t.t. Taip pat, tesla pasiūlė gražų dizainą, ekonomiškumą ir greitį viename.. Jiems tereikėjo įdėti elektrinį motorą ir baterijas. Tuo tarpu didieji gamintojai pasuko per pievas ir laukus ieškoti naujų takų.. O gi būtų paprasčiausiai paėmę kokį seną savo koncepą ir padarę tą patį.. Vietoj to pridarė kibirų, kaip kad nissan leaf, tais metais kaip atsirado tesla roadster, nissan leaf buvo ko gero vienintelis konkurentas, kuris visais rodikliais buvo prastesnis nei tesla. Vienu žodžiu, yra tokia taisyklė, kad kuo didesnė įmonė, tuo daugiau chaltūros.. manau čia irgi pasiteisina. Kaip matom maža įmonė norėdama išsilaikyti 9 kartus matuoja ir 10 kerpa, tuo tarpu didieji gamintojai švaistosi lėšomis įvairiems savo padaliniams, kurie nedirba, bet nori parodyti jog dirba..
Creatium 2013-09-24 21:17
Na, bet Tesla ir kainas palaiko neblogas, ko nepasakysi apie tą patį Nissan Leaf.
blizzard 2013-09-24 22:04
Na taip.. bet vidutiniam Amerikiečiui tesla kainuoja metų atlyginimą, tai jam tas leaf tiek ir įdomus..,
immortallt 2013-09-24 22:45
Creatium, Tesla lygink su atitinkama klase, pvz Model S vs BMW 6 ar Mercedes S.
Creatium 2013-09-25 10:53
Ne apie tai eina kalba. blizzard pakomentavo, kad štai Tesla kokius akumuliatorius ir kokį dizainą sugebėjo pasiūlyti, o Nissan - ne. Tai ir patikslinau, kad nemaža to įtaka - ir galutinė kaina.
Smėlis 2013-09-25 11:11
Kaina dar ir dėl PR'o didesnė nei Leaf. O kai nuimi tą PR'ą, tai kažkaip nelabai kas ir lieka. Niekados nepasitikėsiu gamintoju, kuris liguistai reaguoja į kritiką. Taip pat pasiskaičius long term testus ima aiškėti, kad Model S turi daugybę techninių problemų ir tiesiog dizaino trūkumų. Pakuotė graži, bet vidus bent kol kas ne.