Telefonas savigynai? Tai ne juokas, o realybė (Video)  (3)

Daugelis silpnosios lyties atstovių turbūt dažnai suka galvą ką daryti, kad naktį grįžti namo būtų saugu. Kai kurios važinėja taksi, kitos nešiojasi dujų balionėlius, trečios – elektrošokus. Vis dėlto ne visada šios priemonės būna šalia, kai jų iš tikro prireikia. Sumanūs verslininkai siūlo išeitį. Dujų balioną ir elektrošoką jie suderino su išmaniuoju telefonu, kad visada būtų po ranka.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nors atrodytų, kad suporuoti elektrošoką ir telefoną yra visiškai neįmanoma, tokia nuomonė klaidinga. Viskas, ko reikia yra ant telefono uždedamas apsauginis dangtelis, kuriame ir yra minėtosios savigynos priemonės. Naujienų portalo CNN vaizdo medžiagoje matyti, kad viskas veikia ganėtinai paprastai.

Iš tiesų, šis apsauginis dangtelis turi net dvi funkcijas. Jis ne tik apsaugo žmogų nuo užpuolikų, bet ir patį telefoną. Storu plastmasės sluoksniu aspaugotas įrenginys tampa visiškai atsparus smūgiams ir kitiems išoriniams poveikiams.

Kol kas šie išradimai yra skirti išskirtinai iPhone serijos telefonams, tačiau tikėtina, kad greitai tokius dalykėlius galės įsigyti ir tos moterys, kurios turi kitų kompanijų telefonus. Žinoma, kritikai sakys, kad tokiais patobulinimais papildytas telefonas tampa visiškai nemalonus laikyti rankoje, tačiau tada derėtų apsispręsti, kas yra svarbiau: išvaizda ar saugumas.

Eektrošoko kaina yra vos 350 litų. Dujų balionėlis pigesnis, viso labo, šimtas litų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(4)
(0)
(0)

Komentarai (3)