„Samsung“ ruošia pirmąjį pasaulyje telefoną lenktu ekranu  (4)

Bendrovė „Samsung“ patvirtino ruošianti gamybai naują savo išmanųjį telefoną lenktu organinių šviesos diodų (OLED) ekranu. Pirmasis toks telefonas pasaulyje turėtų būti pristatytas jau spalio mėnesį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šiais metais „Samsung“ pateikė rinkai ir savo televizorius su išlenktais OLED ekranais. Pasak bendrovės strateginės rinkodaros vadovo D. J. Lee, naujųjų telefonų su lenktais ekranais gamyba turėtų prasidėti IV šių metų ketvirtį. Skelbiama, kad pirmasis toks telefonas bus netrukus pristatytas Pietų Korėjoje. Telefono su lenktu ekranu prototipą „Samsung“ demonstravo šių metų pradžioje Las Vegase vykusioje „CES 2013“ parodoje. Rugpjūtį bendrovė pranešė pradėjusi tiekti JAV rinkai pirmuosius savo OLED televizorius lenktais ekranais. „Samsung“ tvirtina, kad tokie ekranai suteikia kur kas geresnę filmų peržiūros galimybę, nes visi ekrano vaizdo elementai yra vienodu atstumu nutolę nuo žiūrovo akių.

Pasak „Samsung“ inžinierių, lenktų OLED ekranų perkėlimas į telefonus yra kur kas sunkesnis gamybinis procesas, nei jų naudojimas televizoriuose. Esą tam reikia įdiegti naujus technologinius procesus ir išspręsti kai kurias keblias technines problemas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(6)
(0)
(0)

Komentarai (4)