Kaip nepasiklysti naujame "Witcher 3: Wild Hunt" žaidime: virtualus pasaulis padidėjo 35 kartus ir pasipildė daugybe galvosūkių (Video)  (0)

Vienu iš didžiausių nuostabaus rolių projekto Witcher 3: Wild Hunt ypatumų taps visiškai atviras pasaulis, kuriame nebus jokių apribojimų. Kūrėjai taip pat žada didžiulį kiekį galvosūkių – tie pašalinių, tiek ir pagrindinių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kyla klausimas: ar žaidėjai nesusipainios visame šiame gudriai pateiktame siužete? Londone vykusio renginio Eurogamer Expo metu studija CD Projekt Red paskubėjo patikinti, jog žaidėjai neturės jokių sunkumų viso žaidybinio proceso metu. Jiems padės dvi naujos ypatybės: animuota siužetinė knyga ir prisiminimų sistema.

Kūrėjai pažymėjo, kad nors Witcher 3 virtualus pasaulis bus maždaug 35 kartus didesnis, nei antroji dalis, vienu iš tikslų, kuriant žaidimą, buvo išspręsti keletą sunkumų, susijusių su žaidybinių procesu, per dideliu siužeto painumu ir pasikartojančiais įvykiais atvirame pasaulyje.

Vienu iš sprendimų tapo buvusių siužeto momentų pakartojimai, primenantys žaidėjams apie vieno ar kito sprendimo priėmimą bei viso to pasekmes.

Be prisiminimų žaidimo procese žaidėjams tai pat bus prieinama ir animuota siužetinė knyga, kuri iliustruoja pagrindinius besivystančios istorijos momentus iki pat dabarties. Be to, norėdami supaprastinti žaidimo eigą, kūrėjai nori siužetinę liniją suskirstyti siužetinę liniją į grupes, priklausančias tam tikriems regionams. Užduotys bus skirstomos ir pagal tipus: mini žaidimai, monstrų medžioklė, siužetinės misijos ir t.t.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(8)
(0)
(0)

Komentarai (0)