10 priežasčių, kodėl Android vis dar geriau negu iOS 7

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

titas 2013-10-03 19:46
Na iphonai labai smagiai jauciasi rankoje ir paprastai naudojami taipogi taip padaryti kad butu kuo maziau lago arba skiria daugiau resursu pakrauti visokiom animacijom kad vartotojas nepamatytu to lago bet kai ateina kalba apie galimybes sujungti su kitais prietaisais ar "customization" ir funkcionalumas tai iphonas nulenkia galva ir galu gale viskas priklauso nuo pacio vartotojo - nelabai ka ismanai kompiuteriuose o gal tyngi ar nenori maigyti mobiliojo, sugebi prisitaikiti prie produkto ir nesuki del to sau galvos - imi iphona, megsti kad tavo prietaisas elgtusi kaip tu nori megsti pasirinkima ir galimybe lengvai prijungti savo mobiluji prie bet kokio prietaiso imi telefona su androidu.
miskoartojas 2013-10-03 23:01
Nėr ką čia argumentuot. Android yra šūdas.
Ignasnn 2013-10-03 23:12
butent taip ir elgiasi android fanai Butent! jie pradeda rekauti, kad android yra taip gerai, nu jau taip gerai, tiek gali keistis, kad laisvalaikio tau nebereikes. o kai megini baigt kalba, nes tiesiog atsibodo, jie pradeda dar labiau aiskint pys on ju krc..
BadAss 2013-10-03 23:22
O aš manau, kad iPhone yra šūdas.
vardasas 2013-10-03 23:39
iKaku ir google asmenines informacijos surinkimo irenginys, kas geriau?
justice3000 2013-10-03 23:45
as naudojos WP8. Ziauriai apsipatenkines esu - yra siokiu tokiu minusiuku, bet viskas slenka geryn. Tikrai verta isbandyt
HiTech 2013-10-04 01:41
Šis dalykas androide, buvo trūkumas #1 man. Telefonas ir užrakintas, bet prijungus jį prie kompo usb laidu, visi failai kaip ant delno, skaityk ką nori, klausykis visko kas telefone, trink ir įkelk, vienu žodžiu, daryk viską ko šrdelė geidžia, nors telefonas ne tavo ir jis užrakintas Nežinau kaip situacija su jelly bean, bet senesniame androide taip buvo, be to iš antro punkto straipsnyje, susidarau nuomonę, kad ir naujausiuose telefonuose su android os, yra ta pati saugumo spraga.
vanduo4 2013-10-04 05:20
Teisingai pastebejai, kad iPhone su iOS sistema naudojant pagal paskirty jis yra geriau nei tel. su Android sistema (veikia sparciau ir saugiai). Bet va jeigu reikia tau techninio pagalbininko (prijungti, pririsri, pakisti, uzkisti) - android sistema yra geriau, nes tai atviras kodas ir nera apribojimu. - Bet deka siu apribojimu iOS sistema yra stabili, saugi ir yra kam pareiksti pretenzijas. Su android - pats kaltas jeigu kazkas kazka is tave nusvlipe. Panasiai kaip su Ubuntu - tipo Ubuntu neturi virusu - marazmai. Virusu gal ir nedaug, bet jais gali pasinaudoti eilinis megejas, o centralizuota sistemos prieziura megejus pasalina is kenkeju saraso.
kukulis 2013-10-04 07:08
O as manau, kad nei vienas is cia diskutuojanciu nesinaudoja net puse smartfono galimybiu ir negali objektyviai ivertint vienos ar kitos puses pranasumo. O argumentas "geresnis, nes as toki turiu" - na, patys suprantat, kad sudas,, kaip cia populiaru sakyt.
kroitus 2013-10-04 10:13
Galima gal nuorodą į kokį Ubuntu/Linux virusiuką? Tiesiog labai noriu pažiūrėt, ką reiškia fatališkai viruosuotas Ubuntu
vienasniekas 2013-10-04 10:45
Pagrindinis ir esnimis iOS trukumas yra tai, kad ji diegiama tik vieno gamintojo telefonuose. Su tokia kompanija, kokia magiška ji bebūtų, nenoriu turėti jokių reikalų.
infoguru 2013-10-04 10:56
Jo, jo... Windows sistema jau N metų centralizuota ir mėgėjų kenkėjų ten galima sakyti absoliutus 0, o visos antivirusinės ir Microsoft Defender tik žmonėms mulkinti Ir iš kur jūs tokias nesamones traukiat Ar centralizuotai ar necentralizuotai (kaip iš viso kodą galima rašyti necentralizuotai? Vis tiek yra projekto vadovas ar vienas atsakingas už visą tvarką - nesvarbu ar projektas OpenSource ar Closed Source) - kodą rašo tie patys žmonės ir kiekvienas kodas turi klaidų (išskyrus "Hello World" ). Kosminiuose palydovuose kur patikimumo reikalavimai N kartų didesni ir tai klaidų lieka, jau ką kalbėti apie plačiąjai masei skirtas programas. Jei visokias OS testuotų taip, kaip aukšto patikimumo medicinines programas ar kosminį softą tai pirma jų niekada nebaigtų testuoti, antra jums naivuoliai tokios programos ne tūkstantį ir ne du USD kainuotų.
Shanti 2013-10-04 19:40
Jeigu pasijunges telefona prie kompo negali matyti jo visu failu kaip ant delno, negali net muzikos isikelti be apribojimu, tada tai ne telefonas, o totalus sudas. iHaters gona hate