Valve atskleidė žaidimų platformos Steam Machines prototipų technines specifikacijas  (3)

Taip jau nutiko, kad pagrindinės žaidimų platformos susiskirstė į dvi stovyklas: asmeninius kompiuterius ir konsoles. Ir kol eilė žaidėjų ir ekspertų ginčijasi, kas geriau, kompanija Valve nusprendė eiti savo keliu – iki vartotojų, praleidžiančių daug laiko namų svetainėse, prisibelsti su žaidimų platforma Steam Machines. Pastaroji turės savo unikalų kontrolerį ir operacinę sistemą SteamOS.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Valve iniciatyva turėtų leisti žaidėjams išsaugoti ištikimybę asmeniniam kompiuteriui, tačiau kartu persikelti į svetainę su patogiu krėslu ir televizoriumi, turinčiu didelį ekraną. Kartu tai turėtų nukreipti visuomenės dėmesį nuo Half-Life 3…

Bet kokiu atveju, svetainėms skirtas Steam pilnu pajėgumu pradės veikti tik 2014 metais, o kol kas Valve planuoja atlikti įvairių Steam Machines konfigūracijų testavimą. Prie viso to prisidės ne tik pačios kompanijos ekspertai, tačiau ir Steam vartotojai. Valve taip pat publikavo kompiuterių technines specifikacijas, kurios atrodo štai taip:

  • Grafika: NVIDIA GeForce GTX Titan, GeForce GTX 780, GeForce GTX 760 arba GeForce GTX 660;
  • CPU: Core i7-4770, Core i7-4570 arba Core i3 serijos atstovas;
  • RAM: 16 DDR3-1600;
  • HDD: 1 TB talpos hibridinis kietas diskas su 8 GB SSD;
  • PSU: 450 W;
  • Case: 305 х 315 х 74 mm matmenų korpusas.

Prognozuojama, kad surinkti Steam Machines vartotojai galės patys, todėl pastarąjį sąrašą galima laikyti savotišku orientyru. Įdomu tai, kad Valve, kalbanti apie platformos atvirumą, nepasiūlė variantų su kompanijos AMD vaizdo plokštėmis.

Pateikti paraišką dalyvavimui Steam Machines testavime galima iki 2013 metų gruodžio 25 d.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(8)
(0)
(1)

Komentarai (3)