Prieš Lietuvos valstybę nukreiptų internetinių tekstų kūrėjas siunčiamas už grotų

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

arab 2013-10-08 11:15
Nesidomejau kas jis ten raso, bet ar nebus taip kad rase tiesa, o politikelem nepatiko ? Tai ir pasodino vargsa i kaliuze
FMeskas 2013-10-08 11:29
arba buvo eilinis heiteris... bet čia greičiau žinia, jog internete taip pat reikia būti atsargesniems
Myslius 2013-10-08 11:41
kazkokia darbo partijos rinkimine kompanija trolis, gali ir pasedet https://www.facebook.com/pages/Gyvenimo ... 8267306053
rndbit 2013-10-08 11:45
nesuprantu aš kur žodžio laisvė dingo, paaiškinkit man. koks skirtumas ką kas rašo... kas keisčiausia, kad prezidentas Adamkus savo knygoje rašo ką nori ir tai esą jo nuomonė (jam nei pritariu nei nepritariu beja), ir jis nebaudžiamas (kaip ir turi būti). Na o internautas už kažkokius varganus komentarus (kurie yra dar tikresnė nuomonė mano požiūriu) yra sodinamas į kalėjimą. Kur logika? :| EDIT: Beja neseniai internete užmačiau gerą paveiksliuką su nacių ereliu+svastika ir užrašu "gramatik macht frei". Potekstė ta, kad žmogus esą gramatikos nacis, na žinot, skatina kitus taisyklingai rašyt ir panašiai. Atrodo šmaikščiai išreiškiamas geras bruožas, bet matant tokias naujienas baisu ir rodyt lietuvoj tokius dalykus nes va kas dedas. Absurdas žodžiu.
Myslius 2013-10-08 12:15
citatos: "liberastų-pyderastų, VAKARŲ ATMATOS, DALBAJUOBAI" cia tik is poros nesenu zinuciu paimta. Teisingai kad sodina. Zodzio laisve tiems kas moka juos reiksti. O cia tiesiog proto trukumas. Gal kaliuzej igaus.
FMeskas 2013-10-08 12:27
pritariu Mysliui, reikštis reikia kultūringai. o tai po to ir pilni straipsniai komentarų, kuriuos kartais net šlykštu skaityt.
StN 2013-10-08 12:34
Žodžio laisvė nelaisvė, nesvarbu, nėra už ką sodint jei jis nieko nenužudė. Jeigu panašaus tipo žmonės jau tokie chamai internete, tai man rods būtų teisinga įspėti kelis kart prieš suimant juos, tuomet jų komentarų pobūdis turėtų pasikeist dar prieš suimant.
Swift RR 2013-10-08 12:47
Sodina ir visiškus bepročius(kurie, tikėtina, proto neteko nuo gyvenimo) ir gali pasodinti/nusodinti žmones sakančius tiesą(Manning'as, Snowden'as), moderniais laikais užsiimama modernia "inkvizicija", viskas juk tobulėja.
BlackBird 2013-10-08 12:52
Kas man paaiškintų, kur yra riba tarp savo negatyvios nuomonės išreiškimo, kuri kaip ir yra leidžiama žodžio laisvės ir neapykantos kurstymo, orumo ižeidimo ir panašiai? Kritikos konstruktyvumas? Žodžių parinkimas? Tiesmukiškumo vengimas? Politinis korektiškumas? Kaip išreikšti savo negatyvią nuomonę ar nepritarimą išvengiant teistumo?
Swift RR 2013-10-08 12:54
Neišvengsi, nes būsi vadinamosios naujosios pasaulio tvarkos- NPT priešas. Vakarai nemėgsta tiesos.
rndbit 2013-10-08 12:59
kalėjimas retai ką pataiso. tamstai rodos patinka rusiška santvarka, kur esi saugus tik prisisėmęs burną vandens. aš manau, kad to žmogaus sugedimo laipsnis yra to žmogaus reikalas ir problema. jei kam nors nepatinka tai ką jis sako - labai maloniai prašom neskaityti ir ignoruoti. nereikia taip jau jautriai reaguot į kvailus žmones...
azotas 2013-10-08 13:02
Labas uz ka sedai? todel, kad parasiau komentara.
Aklas 2013-10-08 13:06
neskaiciau ir as to veikejo, bet... betkokios nuomones isreiskimas turi buti be keiksmazodziu ir izeidinejimu bei paremtas faktais. Zodzio laisve nereiskia, kad gali dergtis ant kitu kaip panorejes.
immortallt 2013-10-08 13:11
Tavo laisvė baigiasi ten, kur prasideda kito žmogaus laisvė. Šmeižtas, juodinimas ir pan. nėra žodžio laisvės leidžiami. to rndbit, kalėjimu nesiekiama šio veikėjo pamokyt, o tai perspėjamasis signalas kitiems. Kas jautriai reaguoja beje? Tik jis pats, kai gavo kalėjimo nebent. O kurie nesupranta, kodėl toks net ne žmogus, daro kažką blogo, tai gal atsiras savanoris, apie kurį sukuriam visą šmeižto kompaniją? Dabar lengviausiai kabinti pedofilo etiketę. Pafotošopinsim nuotraukų, surasim liudininkų, kreipsimės į prokurorą ir pan. Kaip manai, kaip greitai atsidursi teisiamųjų suole arba bent jau reputacija tavo bus sudergta kaip reikalas? O toks atmata darė žalą ne tik asmenims, bet ir šaliai, ją juodindamas. Turėtų tai būti traktuojama kaip tėvynės išdavystė - kalėjimas iki gyvos galvos.
rndbit 2013-10-08 13:25
o jeigu tas žmogus nuoširdžiai tiki tuo ką sako ir klysta? jei eilė įvykių jį suklaidino? kas dėl to kaltas? be to nesileiskim į kraštutinumus, photoshopinimai, prokurorai ir t.t. būtų jau nusikaltimo darymas. tikslingas siekimas tam tikru būdu susidoroti su tam tikru asmeniu, o ne savo nešvarios nuomonės reiškimas ir nepraustos burnos rodymas... ta tėvynės išdavystė labai jau amerikoniškai skamba... kai tik kasnors paviešina nešvarius JAV skalbinius apie tai ką jie daro savo pačių žmonėms tuoj tas viešintojas tampą tėvynės išdaviku, padeda priešams ir t.t. žodžiu logikos nulis. beja prisimenu įvykį, kur studentai-entuziastai kažkokiame istoriniame renginyje 2 pas. karo tematika žygiavo apsirengę savo gamybos vokiškomis uniformomis ir po to turėjo dėl to nemalonumų. vėlgi logikos nulis. vėlgi turi žiūrėt ką sakai (šiuo atveju rodai).
vvv2 2013-10-08 13:29
aurimokas 2013-10-08 13:52
Įdomu kodėl Algis Ramanauskas - Greitai tuomet nesėdi kalėjime kai berods savo facebook paskyroje visus išvadino šūdais? https://www.facebook.com/notes/protinga ... 5381731835
andriulis 2013-10-08 14:04
Matai, paprastą pilietį gana lengva patraukti baudžiamojon atsakomybėn, nes jis dažnai neturi pinigų advokatams ir neturi supratimo kaip vyksta visas procesas. Žinoma kartais pasitaiko tokių atvėju kaip Kusaitė, kurią kaip ten bebūtų, bet paimti nesiseka. Su tokiais kaip Ramanauskas labai prasidėti nenori, nes jis gan gudrus ir turi finansus. Bandant tokį žmogų bausti už kažkokį komentarą gali baigtis taip, kad nieko nepeš ir dar bus suformuota tam tikra teismų praktika, todėl jiems lengviau va tokius interneto erelius ir bauduoti, nes informacijos sklaida gana didelė ir efektas bauginimo beveik garantuotas. Čia panašiai kaip dėl tų fydariukų, visus prieš baudžia iš eilės, bet kartais papuola tie, kurie papuolę į teismą ne bando išsisukti su menka nuobauda už "labai gailiuosi", o kovoja dėl savo išsakytos minties. Aišku žodžius ar komentarus dažniausiai reikia rašyti dviprasmiškai.
Sloth 2013-10-08 14:38
Jūs paskaitykit ką tas žmogus rašinėjo. Ten buvo grynas nesantaikos kurstymas, raginimas užsiimti agresyviais veiksmais. Jis viešai skelbė, kad tikroji tėvynė turėtų būti CCCP. Raginama naikinti valstybę, kaip instituciją. Įžeidinėjamos atskiros tautos. Nežinau pasaulyje valstybės, kur toks veikėjas nebūtų teisiamas.
rndbit 2013-10-08 14:45
skamba kaip nevispročio sapalionės. ir visgi.. baugu dėtis "gramatik macht frei" avatarą kur nors