„Microsoft“ pristatė „Windows 8.1“ operacinės sistemos atnaujinimus

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Simplicity 2013-10-18 16:11
Įprastai, ant Windows 7 veikusi programinė įranga be problemų pasileidžia ant Windows 8, o išskirtinais atvejais gali tekti pasinaudot „Compatibility Mode“. Daug kas priklauso nuo to, kaip viskas buvo parašyta. Žinoma, jei įmonės naudojama programinė įranga buvo rašyta prieš dešimt metų, tai su ja operacinė sistema gali ir nesusikalbėti. Apskritai, jei kalbėsim apie operacines sistemas, tai visur yra problemų su suderinamumu. Tas pats Ubuntu yra kaip anekdotas— tai kas veikė 10.04 laidoje, 12.04 jau gali ir nebeveikti. Normalios įmonės turi IT skyrius, kurių darbuotojai turi visas galimybes nemokamai išbandyti operacines sistemas ir patikrinti kaip ta sistema integruotųsi į įmonės infrastruktūrą. Lygiai taip pat kiekvienas labiau išprusęs vartotojas gali pasitikrinti ar jam reikalingi įrankiai veiks, juos perkėlus į naują sistemą.
rayden 2013-10-18 16:16
Galbūt jums yra kreivų rankų sindromas? Bioshock 2, CS:GO, Counter-Strike veikia kuo puikiausiai, kitų išvardintų žaidimų nebandžiau. Vertėtu susimąstyti, kad galbūt jūsų problemos yra ne OS.
1hitkillhack 2013-10-18 16:20
Taip taip pagyrune, butent tuos zaidimus zaidei ir dar ant preview versijos?( cia sustiprinti efektui, kad as labai neteisus, nes peikiu tavo mylima OS?) Zinoma galejau raustis forumuose aiskintis kas ir kaip... gal butu kokie pataisymai... Bet kodel as turiu ta daryti? Grizau prie win7 susirasiau draiverius ir be problemu viskas pasileido. Draugui Lineage 2 taip pat nepasileido ant win8 tai buvo tik patvirtinimas, kad problema win8. Vadinkit kaip norint, kreivos ar tiesios rankos, bet jeigu ant win7 veikia, o ant win8 ne, vengdmas tolimesniu problemu as tiesiog net nebandysiu gilintis i problema...
Simplicity 2013-10-18 16:28
Gal tikrai, kaip vienas diskusijų dalyvis siūlo, laikas kompiuterį meistrui parodyt? Aš CS:S, CS1.6 atlaksčiau be problemų (legalūs iš Steam). Abu Bioshock'ai eina be jokių ožių, lūžimų ar smigimų (legalūs iš Steam). Visi kiti legalūs žaidimai (MW2, Boarderlands 1/2 ir t.t.) taip pat sukasi be jokių problemų, o su parsiųstais iš internetų kartais būna visokių dalykų (pvz., žaidžiant retkarčiais nulūždavo Saints Row 3/4). Tačiau tų lūžimų tikrai negaliu ant OS nurašyti, nes laužti žaidimai sėkmingai lūžinėja nuo Windows XP laikų. Ant Windows 8 sėkmingai paleidau net tokius senus žaidimus kaip Medieval II Total War, SWAT 4 ar Age of Empires I/II. Draugiškas patarimas— susirask internete normalų Windows 8 ISO su MSDN SHA1 hašu ir pasileisk be jokių laužimų bandomąją versiją. Žinoma, dar būtų gerai jog kompiuteris būtų ne per senas, nes ant mano Athlon XP 2400+ su nForce2 Windows 7 irgi nelabai stabiliai sukosi, USB atmintinių ir išorinių kietų diskų nematė.
1hitkillhack 2013-10-18 16:30
http://www.overclock.net/t/1377219/bios ... 8-any-tips http://www.microsoft.com/en-us/windows/ ... indows%208 http://forums.steampowered.com/forums/s ... ?t=2990459 Galima testi ir testi... Tai galbut plinta kazkokia kreivu ranku epidemija apie kuria nezinau...
Simplicity 2013-10-18 16:59
Būtų galima tęsti ir tęsti...
immortallt 2013-10-18 17:03
Krz, tai kad programinė įranga tavo nepritaikyta win8 tai prie ko čia w8? Dar pasiskųsk, kad x-box žaidimų tau nepaleidžia ant w8. Jo jo... Lineage2 brolis žaidė, bioshock 2 pats žaidžiau, CS draugas pliekia kas antrą dieną ir pas juos w8. Taigi tavo kreivų rankų reikalas. Pirma įsigyk legalius OS, tada susitvarkyk drive'us.
PrefixS 2013-10-18 17:03
Jau ilgokai naudojuosi "Windows 8.1 Preview" (prieš tai naudojau Windows 8) ir man visi žaidimai, bei programos puikiai veikia. Turbūt bus kažkokia kreivų rankų epidemija, o tu jos auka. Man 8.1 / 8 versija veikia daug greičiau, nei 7.
1hitkillhack 2013-10-18 17:27
tai jo... pilnas netas perejusiu nuo win7 i win8 verkia, kad neveikia zaidimai... o cia profesoriai zino geriau... cia kaip panasiai win8 naudojimui ir pardavimams neturi itakos start mygtukas... Linksma kai zmones mato tik tai, ka nori matyti...
Simplicity 2013-10-18 18:10
Mes ar Windows 8 kalti, kad ant tavo kompiuterio žaidimai nesisuka? Gal iš interneto ne tą ką reikia siunties? Pasiskaityk kat.ph atsiliepimus prieš ką nors siųsdamasis.
1hitkillhack 2013-10-18 18:21
Visko gali buti, gal ir as kaltas. Bet kam man kazko tokio ieskoti ir dometis, kai galima su win7 to nedaryti.
Simplicity 2013-10-18 18:40
O tai ar tau liepia kas nors prie Windows 8 pereiti? Straipsnis apie Windows 8.1, kuris tau, Windows 7 vartotojui, neturėti kelti visiškai jokių emocijų. Man, Windows 8 naudotojui, šitas straipsnis buvo kažkiek įdomus, nes ne visas straipsnyje surašytas naujoves buvau spėjęs išbandyti. Man gal nelabai patinka Linux OS, bet aš nesimalu po forumą ir netriedžiu po kiekvienu straipsniu kaip aš jų nemėgstu ir nenaudoju. Gyvenam tokiais laikais, kai kiekvienas turim pasirinkimo laisvę, tad gal geriau daugiau pozityvo, o ne šūdų drabstymo?
Finalfour 2013-10-18 20:33
Beja, kazkaip nepastebejau kad jau butu normali 8.1 aktyvacija? (nekalbu apie legalius reikalus siuo atveju )
Krz 2013-10-18 21:13
Gerai supratau, tu kompa matai tik kaip zaidimu aparata. Tau W8 tinka Deje dauguma zmoniu kompa mato dar kaip ir darbo iranki kuriems W8 netinka, o 8.1 ji tinkamesniu nepadare.
Nobody 2013-10-19 04:04
p.s. kaikurios programos likusios starte uzhidintos. Dar nebuvo nei vienos programos kuri neveiktu ant 8, CS`as caro laiku ir tas pasileidzia. Nesuprantu ant kiek reik buti lameriu, kad nemoketi paleisti softo. nusigrauzkit nagus kreivarankiai ir heiteriai.
faktas 2013-10-19 10:19
Na štai, įdiegiau. Nepatiko tik tai, kad labai ilgai naujino. O dėl to Start mygtuko, kas jums negerai? Paspaudi ant jo kairį pelės ir patenki į programėlių langą, kuris anksčiau vadinosi Metro. Paspaudi dešinį pelės ir išlenda pagrindinių įrankių meniu. Žodžiu, turim tą patį seną gerą Strat meniu, tik naujo dizaino. Pačiame Start lange gali susidėlioti tas programas, kurias nori, o apačioj visos likusios. Gal tik nelabai patinka, kaip tekstas skirtingose programose suderintas su Full HD raiška. Ir apskritai kas negerai - Windows yra gana nebrangūs. Legalūs Windows'ai net lietuviams yra prieinami. Geriau komentuokit Office 2013. Kraupios kainos, o dėl monopolijos negali pasirinkti nieko geriau... )-:
vyckas 2013-10-19 10:33
Keistas daugumos jūsų požiūris. Aš esu paprastas useris, man rankos nors ir iš šiknos gali augt. Jei kažkas veikia W7, bet neveikia W8, ". Antra, pasirodžius W7 niekam nebuvo problemų upgradint, jei tik pc leido. Ir "naujovių baimė" kažkur dingus buvo, ir nebeveikiančios XP programos daug problemų nekėlė. O jeigu net piratus reikia įkalbinėt atsinaujint, tai gal ne viskas žibutėm klota. P.S. kiek iš jūsų dabar sėdėtų su W8, jei nebūtų buvę galimybės juos nusipirkt už centus.
Krz 2013-10-19 11:01
Cia norejai pasigirti, kad programuoji 8 metus? Ar tiesiog parodyti kiek daug slamsto i savo kompa prisidiegei? Didele dalis populeriu programu tad nenuostabu, kad jos veikia, o tos senosios kaip Alkonas, miRC nieko ypatingo nenaudoja, tad irgi nesidziaug ir nesigirk, kad veikia. P.S. Galetum sustvarkyti kompo naudojama formata, negeda? Juk 8 metus is to duona valgai? P.P.S. programu rinkinys tikrai neprimena programuotojo kompo
Finalfour 2013-10-19 11:59
Ei, baikit rietis. Geriau apie esme - pasidalinkit info, kaip sekesi aktyvuoti svieziai isntaliuota win 8.1 pro. ir nereikia mediniu bajeriu - nusipirk rakta parduotuveje. Visi zinom apie ka klausiu
Simplicity 2013-10-19 12:05
Pakartosiu tai ką jau buvau rašęs pasirodžius Windows 8. Kai dar nebuvo Windows 7, turėjom Windows XP su nepopuliaria jos 64 bitų versija ir Windows Vista (NT6.0), kuri atrodė kiek sunkoka lyginant su Windows XP. Nešiojami kompiuteriai buvo ganėtinai brangūs: prieš kokius 5 metus už 400 eurų geriausiu atveju būtumėt gavę 2GB RAM, 120GB HDD ir Core2Duo serijos procesorių ir tragišką S3 ar Intel vaizdo posistemę. (Kai tokia geležis, nenuostabu jog Vista automatiškai buvo tapatinama su „veikia lėtai“) Per porą metų nešiojami kompiuteriai gerokai paspartėjo, už tuos pačius 400€ jau buvo galima pasiimti gana padorų daiktą jau su nauja „greita“ Windows 7 OS Jei paimsit dvi analogiškas dėžes ir atliksit Vista SP2 ir 7 SP1 palyginamuosius testus, tai pamatysit jog Vista SP2 kartais yra net greitesnė. (Pilnas internetas tokios informacijos). Tačiau Vista vardas jau buvo suterštas, Vista— vartotojų prakeiktas MS gaminys, nors pačioje atnaujintoje OS nėra nieko blogo. Reikia paminėti, kad prieš 3 metus rinkoje buvo tik iPad ir kinietiškos iPad kopijos su žiauriai nestabiliu Android'u. Taip mes prieinam prie Windows 8 pasirodymo. Kai pasirodė Windows 8, nebuvo jokio baubo, nuo kurio Windows vartotojams reiktų bėgti. 2-3 metų senumo nešiojami kompiuteriai be jokių papildomų išlaidų dar ir šiandien puikiausiai susitvarko su kasdieniais darbais. Jei pavartysit rimtą spaudą, tai pamatysit ir dar vieną dalyką, kuris ne į naudą Windows 8 OS— vis didesnį populiarumą vartotojų tarpe pradėjo pelnyti planšetiniai kompiuteriai. Stambūs kompiuterių gamintojai tikėjosi, kad Microsoft su savo nauja OS prikels besitraukiančią asmeninių kompiuterių rinką. Tačiau kokiu būdu? Taip, kaip tai buvo su Windows 7, kai pervilko Vistą kitu rūbu ir pristatė kaip naują OS? Pabaigai apie Windows XP. Ši OS vis dar mėgaujasi dideliu rinkos gabalu, nes pilna įmonių ir meistrų, kurie naudoją labai seną įrangą, veikiančią ant Windows XP ar Vista. Net mano mechanikas turi vos ne dešimtmetį skaičiuojančių laužų su Windows XP, nes tie kompiuteriai vis dar atlieka savo darbą. Dabar pamažu pradėjo judėti link Windows 7, nes įsigyja vis naujesnės įrangos. Kodėl ne prie Windows 8? Todėl, kad Windows 7 „gydymui“ pasiduoda gerokai lengviau