J. Neverovičius prasitarė, kas buvo nuslėpta nuo „Hitachi“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

gy 2013-10-23 13:29
viešoje erdvėje jie kalba, kad ženkliai pagerino sąlygas, tačiau niekur neužsimina "kiek ženkliai"? Ir iš vis dar nežino ar nori statyti ar ne...
Paramotoras 2013-10-23 13:59
Tai kad to balvono, kuris skambiai naudoja frazes apie sinchronizacija, reiketu paklausti kas tai apskritai yra. Nes tokis jausmas kad prisirinko skambiu fraziu ir bile peza kad kaimas nsuprastu.
Google 2013-10-23 16:32
O tai pats ponas matomai busite is labai,labai gilaus kaimo ir nieko pats nesuprantate.
dariusss 2013-10-23 19:57
kuo ilgiau vilkinamas projektas tuo jis brangesnis tampa. Vyriausybe gal del keliu litu ir nusideres su hitachi del atlikimo darbu, bet vis vien garantuotai bus rezume projektas pabranges ir tikrai ne keliais litais del medziagu brangimo, nebent sulipdys ta atomine is kokiu snargliu.. Geda tiek laiko vietoj trypcioti.. o ir uz ta trypciojima sugebeti tiek litu isleisti... o siaip tai kazkaip jau net nebetikiu, kad ta elektrine bus pastatyta..
kestutisz 2013-10-23 21:09
Vienas iš diviejų - arba japonai mandagūs žmonės palinksėjo netekę žado išgirdę nerealią "naujieną" apie tai jog jos reikia, ir niekur per tiek metų nepajudėta lik to, arba nesusikalbėjo iki tiek, kad suprato jog norim turbūt visą elektros ūkį outsourcinti?
vyteniss 2013-10-24 20:28
Bet japonam ryškiai norisi šio projekto, jeigu taikstosi su tokiu mūsų balaganu
Shinigami 2013-10-25 07:46
O ką tavo mastymu verslininkas turėtu daryti? Ateiti, pažiūrėti ir nueiti? Nėra tokio verslo kuriame viskas kaip ant sviesto eitus. Visur atsiranda mažesnių ar didesnių problemų. Kartais problemas sukelia nieko neišmanantys asmenys, kartais jas sukelia kažkas norintys užsidirbti ir pasivadinęs bendruomenių atstovu, kartais konkurentai nenorėdami varžovų, kartais valstybės tarnautojai ne gavę "arbatpinigių". Priežasčių gali būti daug. Jei su viena iš jų susidūręs iškart išsigąsi ir pabėgsi, niekada nieko ne užsidirbsi. Kaip su Kauno anhidritu. Kiek metu verslininkas bylinėjosi kol aukščiausiasis teismas nusprendė, kad verslininkas nieko nepažeidė ir gali toliau vykdyti verslą?