TEO sukūrė naujos kartos interneto televiziją išmaniesiems įrenginiams

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

kestutisz 2013-10-29 15:47
Techninė dalis išvis neįdomi (jau seniai tam tikrų tv tam tikras transliacijas galima žiūrėti ir pas mus, 15min tv jau turbūt visi ir pamiršo), įdomiau kaip sugebėta susitarti su turinio tiekėjais ir retransliuoti svetimus kanalus (kai kanalų tinklelio sudarinėtojai teises kažką transliuoti irgi perka tam tikram regionui)?
scorpio1991 2013-10-29 17:20
"Šiuo metu www.interneto.tv galės naudotis televizijos „Interaktyvioji GALA“ klientai, paslaugą užsisakę internetu savitarnos svetainėje „Mano TEO“." savitarnos svetaineje nera pasirinkt ir uzsisakyt sios paslaugos. tai kokio velnio rasoma, kad darbar galima naudot?
eXpo 2013-10-29 18:48
scorpio1991 , paslauga bus pradeta teikti lapkriti , tada ir uzsisakysi. Skaitai ir nematai ka skaitai
Talkatif 2013-10-29 21:48
Telekomas ilgai iš pykčio nagus graužė dėl KartinaTV ir panašių, dėl rusų ir ukrainiečių milžiniško piratinio TV turinio, dėl GalaTV atrakinimo per VLC, iptv, WiFi. Graužė graužė sau nagus kol šovė tokia paprasta mintis - patiems paleist plačiai prieinamą IPTV. Jei dar kainos bus protingos, tai prognozuoju sėkmę. Airijos, Britanijos, JAV lietuviai už kokius 5 vietinius pinigus kas mėnesį su malonumu jams mūsų LRT ir bulšitinius LNK, BTV, Pūko, regioninius paketus. Viasatas garantuotai neduos ir eina jis n. Internetinių lauro lapų pakelio laimėtojai TV3play iki šiol šūdo verti ir nesugeba susitvarkyt, kad per planšetus iš meškafonus rodytų. Užtat kiti paminėti su malonumu dės parašus už jų kokį tik nori išnaudojimą. Dar žiūrėk, sekant rusų IPTV piratu pavyzdžiu, kokius megėjiškus CTV į paketą įtrauks. Žodžiu telekomui dideli šansai pirmiems stipriai iššaut ir atsiriekt naujos rinkos dalį. Matysim kaip tai išpildys techniškai, komerciškai ir turiniu. Nes stipriai susimaut irgi labai lengva. Kaip gero projekto pavyzdys yra SportoTV. Pagaliau galima matyt sportą, kurio nei vieni demagoginiai lietuviški TV bb niekad nerodė ir jau nebeturės potencijos parodyt.
kmr 2013-10-29 22:03
Neabejoju, kad bus apsiribota Lietuvos teritorija, nes teisių transliuoti į UK ir JAV kaina greičiausiai viršytų visų telekomo akcijų rinkos vertę.
Talkatif 2013-10-29 22:09
Tada ir toliau tas transliacijas tieks linkomanija.
ArtX38 2013-10-31 05:03
Tai, kad ir dabar galima žiūrėti dykai/nemokamai daug kanalų Lietuviškai kame problemos http://www.lttv.biz/ tik tereikia isidiegti programą http://acestream.org/