Firefox OS sunku konkuruoti su pigiais Android telefonais  (0)

Išmaniesiems telefonams skirtų operacinių sistemų rinkoje šiandien dominuoja du žaidėjai – Android ir iOS, juo labiau, kad pirmoji iš jų yra neginčijamas lyderis. Kitoms platformoms, įskaitant ir Windows Phone, sekasi labai sunkiai. Aišku, tai nereiškia, kad gamintojai nebando keisti esamos padėties. Pavyzdžiui, kompanija Foxconn daug tikisi iš Firefox OS – operacinės sistemos, kurios kūrimu užsiima kompanija Mozilla.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Puslapis DigiTimes praneša, kad išmanusis telefonas ZTE Open su Firefox OS pasižymi gana neblogais pardavimais JAV ir D. Britanijoje. Mobilius įrenginius su šia OS siūlo ir LG bei Alcatel (TCL), o 2014 m. pradžioje prie jų turėtų prisijungti Huawei ir Sony.

Išmanusis telefonas LG Fireweb bus siūlomas Lotynų Amerikos rinkai, kaina be sutarties su mobiliojo ryšio operatoriumi sudarys apie $207 (525 lt). Telefonas gaus 1 GHz dažniu veikiantį Qualcomm procesorių, 4“ įstrižainės ekraną ir 5 megapikselių raiškos pagrindinę kamerą.

Kainų nišoje „iki $200“, kurią ir bando užimti išmanieji telefonai su Firefox OS, jau yra visa eilė sprendimų su OS Android. Čia galima sutikti ir daugiafunkcinius Nokia Asha telefonus. Tiesa, Android telefonai kiek pranašesni savo techninėmis specifikacijomis.

Be to, bet kuri jauna operacinė sistema kenčia nuo aplikacijų trūkumo, o tai irgi tampa trikdžiu pardavinėti atitinkamus produktus.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(3)
(0)
(0)

Komentarai (0)