Failų dalinimosi portalas „isoHunt“ prikeltas praėjus vos dviem savaitėms po uždarymo  (2)

Praėjus beveik dviem savaitėms po uždarymo, visame pasaulyje žinomas failų dalinimosi tinklalapis „isoHunt“ prikeltas ir tęsia veiklą kitu adresu.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2013-11-01 Failų dalinimosi portalas „isoHunt“ prikeltas praėjus vos dviem savaitėms po uždarymo  (2)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Torrent“ svetainė buvo uždaryta spalio 18 dieną, o jos įkūrėjas sutiko autorių teisių gynėjams sumokėti 110 mln. dolerių kompensaciją.

Tačiau failų dalinimosi entuziastai spėjo sukurti tinklalapio kopiją ir, įsigiję du naujus domenus, atidarė tinklalapį tokiu pačiu pavadinimu. Vienas domenas, Isohunt.ee, priklauso Estijos vardų zonai. Pranešama, kad naujojo tinklalapio serveriai yra Australijoje.

Failų dalinimosi portalą atgaivinę asmenys svetainei TorrentFreak.com teigė neketinantys pasiduoti. „Daugiau nei dešimtmetį „IsoHunt“ buvo svarbi „torrent“ pasaulio dalis. Tai didelė netektis visiems jos naudotojams. Didžiosios korporacijos nemėgsta inovacijų ar konkurencijos, o „isoHunt“ likimas yra vienas iš pavyzdžių, kaip su tuo kovojama, – teigė jie. – „isoHunt“ drąsiai galima vadinti failų dalinimosi ikona. Žmonės prie jos įprato ir jie nenori tiesiog atsisveikinti. Mes norime, kad šie žmonės, lankydamiesi mūsų svetainėje, jaustųsi kaip namuose. Mūsų tikslas yra atgaivinti tinklalapį su „torrent“ bylomis ir atkurti panašų dizainą.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(16)
(0)
(0)

Komentarai (2)