Prognozė: Samsung Galaxy S5 gaus 64 bitų procesorių ir 4 GB operatyvios atminties  (29)

Išmanusis telefonas Galaxy Note 3 šiuo metu turi 3 GB operatyvios atminties, taigi kitu logišku žingsniu turėtų tapti jau 4 GB. Laimei, kompanija Samsung jau darbuojasi prie Exynos procesoriaus su 64 bitų instrukcijų palaikymu, todėl didesnė operatyvios atminties talpa bus palaikoma be didesnių problemų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Remiantis korėjiečių puslapio DT.co.kr turima informacija, išmanusis telefonas Galaxy S5 iš tikrųjų gaus 64 bitų procesorių ir 4 GB operatyvios atminties. Tas pats šaltinis teigia, kad masinė atitinkamų Samsung mobilių procesorių gamyba prasidės 2014 metų vasario – kovo mėnesį, tuo tarpu naujasis flagmanas debiutuos pavasarį – balandžio arba gegužės mėnesį.

Įdomu tai, kad visai neseniai kūrėjams skirtoje konferencijoje vienas iš Samsung vadovų Davin Eun pareiškė, jog kasdien parduodama apie 1 mln. mobilių įrenginių (planšečių, išmaniųjų ir paprastų mobilių telefonų) su korėjiečių elektronikos giganto prekiniu ženklu.

Davin Eun pažymėjo, kad kompanija Samsung nori apjungti visą šią mobilių įrenginių galybę į vieningą ekosistemą. Tai leis lengviau platinti skaitmeninį turinį bei suteikti kokybiškesnes paslaugas, pasiūlyti naujų produktų be didesnio užlaikymo.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(5)
(0)
(0)

Komentarai (29)

Susijusios žymos: