Iš tikrųjų lanksčius ekranus Samsung telefonai gaus tik 2015 m. (Video)  (0)

Vartotojai jau seniai laukia, kada išmanųjį telefoną bus galima sulankstyti kaip popieriaus lapą ir pasidėti į kišenę (arba bent jau pamatyti tokį telefoną).


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šiemet LG ir Samsung jau išleido pirmuosius įrenginius su lanksčiais ekranais, tačiau naudos iš jų mažai: tai tiesiog išmanieji telefonai su priverstinai išlenktais ekranais. Tačiau kompanijos Samsung atstovai paskubėjo patikinti, kad iš tikrųjų lankstūs telefonai pasirodys 2015 metais. Kompanija mano, kad ši technologija galės būti panaudota ne tik telefonuose ir planšetiniuose kompiuteriuose, tačiau dėvimuose elektronikos įrenginiuose, tokiuose kaip „išmanieji“ laikrodžiai. Kaip jau žinome, Samsung labai nori, kad vartotojas pirktų tokius mobilius įrenginius, tačiau praktika rodo, kad „išmanusis“ laikrodis Galaxy Gear parsiduoda labai prastai – kas trečias grąžinamas atgal pardavėjui. Tikėtina, kad dėl lankstaus ekrano jis bus patrauklesnis.

Be viso kito, korėjiečių elektronikos gigantas jau turi paruošęs vaizdo klipą, kuriame matyti, kaip turi atrodyti lankstus įrenginys. Pavyzdžiui, telefono ekranas galės išsilankstyti ir pavirsti į planšetinį kompiuterį, arba jį bus galima susukti į rulonėlį.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(4)
(0)
(0)

Komentarai (0)