Apple ketina atnaujinti iPhone keletą kartų per metus  (17)

Kompanijos Morgan Stanley analitikė Katy Huberty tvirtina, kad kompanija Apple ketina išleisti išmaniuosius telefonus dažniau, nei vieną kartą per metus. Tai turėtų leisti kompanijai padidinti šių mobilių įrenginių pardavimus jau nuo kitų metų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Katy Huberty, kuri neseniai susitiko su Apple vykdomuoju direktoriumi Tim Cook ir finansų direktoriumi Peter Oppenheimer, tvirtina, jog kompanija ketina žymiai padidinti aptarnavimo centrų skaičių. Teigiama, jog Apple ateityje gali smarkiai išplėsti technologijos Touch ID panaudojimo sritį, o tai leis kompanijai uždirbti dar daugiau pinigų.

Katy Huberty pastebi, kad Apple sistemose šiuo metu yra apie 575 mln. vartotojų paskyrų, kuriomis žmonės aktyviai naudojasi ir kurios neretai susietos su jų turimomis bankų kortelėmis. Tokiu būdu, naujos mokamos paslaugos, kurias gali pasiūlyti Apple, praktiškai iš karto kompanijai atneštų pelno.

Spaudos konferencijoje, kuri buvo skirta Apple ketvirčio ataskaitai, Tim Cook pareiškė, jog 2014 metais kompanija pristatys naujas produktų kategorijas ir tarnybas, taip pat ir tose srityse, kuriose Apple šiuo metu nedalyvauja. Visai tikėtina, jog, pavyzdžiui, pavasarį bus anonsuotas išmanusis telefonas su 5“ ekranu, o rudenį bus atnaujinti 4“ ekraną turintys iPhone modeliai.

FACEIT. LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(2)
(0)
(0)

Komentarai (17)

Susijusios žymos: