Apple žemėlapiai iš Google Maps atima vis daugiau vartotojų

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

elcucuy 2013-11-13 10:21
Gerai nuskambėjo citata: "Savo ruožtu, paprasti vartotojai, kurie mažai kuo domisi" - lyg paprasti vartotojai būtų visiški nevykeliai iš urvo. Gal reikėjo paminėti, jog nesidomi technologijom, o ne tuo, kad praktiškai niekuo nesidomi.
TAURAS 2013-11-13 12:04
Deja bet jei nesidomi tuo kuo naudojiesi, tai dazniausiai tavo intelektas nebuna auksciausias.. Cia aisku jokiu moksliniu tirimu neatlikau siuo klausimu, bet gyvenime daug tokiu zmoniu buvau sutikes ir nebuvimas noro dometis, yra 1na pagrindiniu neprotingu zmoniu simptomu.. Tiesiog jie viskuom tiki ir jiems nereikia zinoti kodel..
mikrobas 2013-11-13 19:33
Ir vėl Apple reklama Apskritai, tai straipsnis apie orą Visų pirma, kaip suprantu (na, neturiu aš to iphone), Apple maps jau būna integruoti, kaip ir Google maps Android įrenginyje, taip kad visai suprantama, kad vis daugiau vartotojų naudojasi Apple maps savajame iphone ir to pasekoje teiginys: "Analitikų teigimu, tai dar kartą patvirtina, jog besidomintys vartotojai atsisiunčia geriausią toje srityje aplikaciją ir stengiasi naudotis geriausiomis tarnybomis. Savo ruožtu, paprasti vartotojai, kurie mažai kuo domisi, naudojasi tuo, ką gauna kartu su mobiliu įrenginiu" - viškai netenka prasmės, kadangi šie du sakiniai vienas kitam prieštarauja, nes netgi straipsnyje paminima, jog aplikacija integruota (tai kur čia pasirinkimas?!)... Antra - čia tik iphone mažėja Google maps paklausa, o kiek šia paslauga naudojasi PC ir kitų mobiliųjų irenginių vartotojų... P.S.: Pataisykit, jei kažką ne taip supratau
kukulis 2013-11-14 10:02
Na, integruta ar neintegruota, applo useriai visada turi galimybe pasirinkti google maps ar maps.lt Kaip kad win useriai by default turi instaliuota iexplore, bet turi galimybe naudoti bet koli kita browseri. Neturiu as applo produkcijos ir nesu obuoliu megejas, bet noredamas islikt objektyviu, turiu pripazint, kad apple mapsai atrodo isties ispudingai.
Kadras 2013-11-14 10:19
Kas ten tokio ispudingo yra?