ASUS gali gauti ir trečios kartos planšetės Nexus 7 užsakymus  (0)

Nežiūrint į tai, kad kompanija Google garsėja gana chaotiškais ryšiais su savo gamybiniais partneriais, paskutinės dvi planšetinių kompiuterių Nexus 7 kartos buvo gaminamos kompanijos ASUS.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Įdomu tai, kad 2014 metais jau trečios kartos Nexus 7 užsakymai taip pat gali atitekti taivaniečių gamintojui, nežiūrint į tai, kad su ASUS varžosi ne ką mažiau garsios firmos LG ir HTC.

Apie tai pareiškė kompanijos ASUS generalinis direktorius Jerry Shen, rašo puslapis VR-Zone. Jo teigimu, ASUS ir Google veda derybas dėl bendradarbiavimo, gaminant naujuosius Nexus 7 planšetinius kompiuterius.

Priminsime, jog ASUS gaminamus Google Nexus 7 galima įsigyti ir Lietuvoje - čia galite peržiūrėti ASUS Google Nexus 7 pasiūlą, kainas ir technines charakteristikas.

Kompanijos ASUS gamybiniuose planuose taip pat galima rasti ir išmanųjį telefoną MeMoFone, priklausantį planšetofonų kategorijai, nešiojamų kompiuterių, priklausančių Chromebook serijai, o taip pat dėvimų kompiuterių.

Dalis naujienų, apie kurias užsiminė Jerry Shen, bus pristatytos parodoje Computex. Pastaroji tradiciškai vyksta Taivano sostinėje Taipėjuje kiekvienų metų vasarą. Reikia manyti, jog sausio mėnesį vyksiančioje parodoje CES 2014 (Las Vegasas, JAV) taivaniečių gamintojas taip pat turės kuo nudžiuginti.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(1)
(1)
(-1)

Komentarai (0)