Kazanės lėktuvo katastrofą nufilmavo stebėjimo kameros (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

kionig 2013-11-19 23:43
Aha, buvau dvejetušnikas Man tai įdomu kodėl žmonės vis galvoja, kad sapnai yra susieti su realybe? Galvoju, gal nepradėsi aiškinti dabar, kad įvykusi katastrofa vien dėl to, kad į kažkokį "keliaujantį" bermudų trikampį pateko Šiais laikais yra daugiau galimybių ištirti lėktuvų aviaavarijas nei remtis kažkokiais ale ekstrasensiniais sapnais. Sapnuoti gali daug ką, bet turbūt be astrologijos daugiau ir nėra ką veikti.. Get real
punktyras 2013-11-19 23:55
Didesnė atrodo pranešimo per savo/kaimynų radiją/televizorių išgirdimo tikimybė. Dar nereikėtų pamiršti labai didelės netikrų prisiminimų tikimybės, kai ne tik praeitis formuoja dabartį, bet ir dabartis keičia praeitį.
trapecijus 2013-11-22 20:41
Ne tau tikrai kažkas negerai su suvokimu. Arba tiesiog esi grafomanas. Rašai kad tik rašyt. Net nebandai į temą taikyt.
kionig 2013-11-22 20:51
Sapnuok tu ką tik nori ir galvok, kad egzistuoja "kažkokia kolektyvinė pasąmonė", ir galvok, kad tavo sapnai ale kažkuo susiję su kuo nors. Lėktuvų aviakatastrofos vyko ir vyks tik dėl techninių sąlygų arba pilotų klaidų na ir gamtinių stichijų. O man atrodo, kad pats tamsta pavarei su savo sapnais nei į tvorą, nei į mietą. Ačiū už dėmesį ir viso gero - daugiau nėra prasmės tęsti. O jei kiek temon, tai prelimenarios išvados žinomos. Nereik burt iš kavos iš tirščių ir taro kortų ar sapnininkų.