Masinei gamybai jau parengtas mažasis Sony Xperia Z1 flagmano broliukas  (0)

Paaiškėjo nauja informacija apie išmaniojo telefono Sony Xperia Z1S preliminarią debiutą datą ir kainą. Puslapio Xperia Guide teigimu, mobilus įrenginys turi debiutuoti 2014 metų I ketvirtyje. Iš pradžių jis pasirodys Kinijos rinkoje, jo kaina čia sudarys 3599 juanius, arba apie 590 JAV dolerių (pateiktos kainos be mokesčių ir logistikos kaštų).


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Palyginimui, 5“ ekraną turintis flagmanas Xperia Z1 toje pačioje Kinijoje kainuoja apie 3819 juanių, taigi Xperia Z1S nebus toks jau pigus, kaip buvo galima tikėtis.

Antra vertus, tokia aukšta kaina neturėtų stebinti, juo labiau, kad Sony mobilūs įrenginiai tokiais niekuomet nebuvo. Be to, be mažesnės įstrižainės ekrano (4,3“ įstrižainė su 1280 x 720 taškų raiška) ir kuklesnės baterijos (2300 mAh) turėsime praktiškai tą patį flagmaną.

Sony Xperia Z1S turės 4 branduolių procesorių Snapdragon 800, firminį 20 megapikselių objektyvą, apsaugą nuo drėgmės ir dulkių (sertifikatas IP58). Operacinės sistemos vaidmenį atliks Android 4.3 Jelly Bean. Kai kurie šaltiniai kalba apie IPS matricą, tačiau Sony ne kartą rodė, kad ištikima TFT LCD ekranams.

Priminsime, jog Sony flagmanas Xperia Z1 pardavinėjamas ir Lietuvoje - čia galite peržiūrėti telefono charakteristikas ir kainą.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(4)
(1)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: