Odė geriausiai subalansuotam motorui (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

TadasG 2014-01-05 23:39
O man patinka kai visažiniai betrolindami patys apsitrolina Ką čia norėjai parodyti? Kad su spec patobulinimais? Ar kad prototipas prieš produkciją? Tai ką? O jei taip nusimanai kaip sakai apie AWD, FWD RWD ir kt. tai tuomet tikrai žinai kieno pranašumai, kokiom oro sąlygom ir kokiais keliais važiuojant ir visa kita, ir aiškint tikrai nereikia. Ir stebėtis čia nėra kuo. O įsižeisti, toli gražu niekas neįsižeidė, tikrai. Kiekvienas pasirenka prioritetus ir tai kas jam yra svarbu. Ir gerai kad galima rinktis. Nes ir tie minėti "prabangūs" gamintojai dažnai išsižada išgirtos jų filosofijos ir eina prie visų varančiųjų, (bmw x-drive, VW alltrack ir tt). Kiek tos sistemos geros - kitas klausimas lyginant kur AWD sistema dedama tiek metų visuose modeliuose, o kur tik tam tikri modeliai su bandymais padaryt kažką panašaus. Tai tiek. Iš tikro jau pradedu manyt kad kai kurie straipsniai, ar net mintys, kad kažkas gali būti geriau, ar tiesiog kitaip nei daugeliui įprasta, silpnesnius gali išvaryti iš proto Siūlau redaktoriams jau užrakinti temą.
Arthuras 2014-01-06 00:26
Nematau priežasties, dėl ko ši tema turėtų būti užrakinta.
TadasG 2014-01-06 10:56
Šiaip niekuomet nesikišu į kvailus komentarus, na bet šitas kvailys ypatingai atkaklus. Atsirado įsivaizduojamas teisybės ieškotojas, a la visažinis, kuris kažką norėjo ir vis dar nori įrodyti, bet kam ir ką, tai nesuprantu ir nebesigilinu - pamatė straipsniuką kad ne apie jo mylimą audi, ir taip paskaudo subinę kad... Sakai norėjai paklaust kuo varikliai ypatingi, tai kad neklausei o iškart pradėjai vemti. O jei prašnekai apie AWD ir quattro, tai bent pasidomėk prieš nesamones rašydamas. Quattro sistemą Audi pristatė tik 1980 metais kai Subaru sėkmingai eilę metų gamino visus modelius AWD. Tai apie kokią patirtį tu šneki? Paskaityk bent kelis forumus kur protingi žmonės dalinasi savo patirtim ir žiniom, 80% prieš 20% pliusą deda būtent Subaru mašinoms kaip tikriems ekspertams šitoje srityje. Tavo audi net nėra tikra AWD, tai ne full-time. Lažinuosi, kad tuoj parašys dar vieną savo pamokslą, nes negali ištverti nepasirodęs, matyt tą ir žinučių skaičius pasako. Na tiek to, tegu pasidžiaugia, kaip kartais sako net vaikams, protingesni tegu nusileidžia.
Arthuras 2014-01-06 14:09
Jau n-tąjį kartą tau baksnoju tavo FAKTO klaidas - ir tu dar mane vadini kvailiu?.. "quattro generation I - Permanent four-wheel drive." "quattro generation II - Permanent four-wheel drive." "quattro generation III - Permanent four-wheel drive." "quattro generation IV - Permanent four-wheel drive." "quattro generation V - Permanent asymmetric four-wheel drive." quattro generation VI - mechaniškai panaši sistema kaip V quattro, tik mandresnė. Šaltinis?.. Ogi paprasta wikipedia. Jei nors kiek mąstytum, būtum atsivertęs ir paskaitęs.