LG: po 5 metų telefonai su išlenktais ekranais užims 40% rinkos  (0)

Nežiūrint į tai, kad nemažai ekspertų ir apžvalgininkų skeptiškai sureagavo į išmaniųjų telefonų su išlenktais ekranais debiutą, kompanija LG mano, jog pastarasis formatas ateityje tik populiarės.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

LG mano, jog 2015 metais tokie mobilūs įrenginiai galėtų užimti 12% pasaulinės išmaniųjų telefonų rinkos, o 2018 metais – net 40%. Be to, perspektyvoje reikėtų laukti ir modelių, kurie turės galintį deformuotis korpusą.

Kaip jau galėjome įsitikinti, LG G Flex turi korpusą, kurį galima sulenkti. Pačių LG ekspertų atlikti tyrimai rodo, jog esant maždaug 40 kg spaudimui, išlenkti telefonai gali įgauti plokščią formą, o vėliau sugrįžti į pradinę padėtį. Tokių transformacijų išmanusis telefonas G Flex gali atlaikyti apie šimtą.

LG pažymi, jog G Flex pasirodymas rinkoje – tai tik naujos išmaniųjų telefonų epochos pradžia. Ateityje kompanija planuoja, jog pasirodys modeliai su visiškai elastinga aparatine įranga. Neatmetama galimybė, jog anksčiau ar vėliau tokius įrenginius bus galima sulenkti per pusę ar susukti.

Šiuo metu rinkoje galima rasti tik du modelius su išlenktais ekranais – LG G Flex ir Samsung Galaxy Round. Tiesa, LG G Flex atveju ekranas išlenktas pagal horizontalę ašį, o Galaxy Round – pagal vertikalią. Gamintojų teigimu, išlenktas ekranas suteikia daugiau įspūdžių, žaidžiant ir žiūrint filmus, vaizdas labiau realistiškas. Ar tik neatsitiks taip, kaip su 3D televizoriais ir monitoriais, parodys tik ateitis.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(1)
(0)
(0)

Komentarai (0)