Ubuntu gali pasikrauti per trumpiau nei 10 sekundžių. O kaip Windows?  (24)

Operacinės sistemos pasikrovimo sparta yra vienas iš gana dažnai atliekamų testų. Ir panašu, kad vienas populiariausių Linux distributyvų Ubuntu tai gali padaryti per mažiau nei 10 sekundžių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Norint pagerinti operacinės sistemos krovimosi spartą, reikia atsižvelgti į daugelį faktorių. Visų pirma, reikia turėtų gana naują aparatinę įrangą – SSD duomenų kaupiklį, spartų procesorių, sparčią operatyviąją atmintį. Antra, labai ne pro šalį turėti daug resursų nereikalaujančią operacinę sistemą.

Vienas iš Ubuntu Linux naudotojų pranešė, kad jo sistema su šia operacine sistema pasikrauna per trumpiau nei 10 sekundžių. Tuo pačiu metu jis mano, kad sistema gali būti dar spartesnė.

Aš pagaliau įveikiau 10 sekundžių pasikrovimo barjerą, pasiekiau 9,2 sekundės. Ieškau būdų, kaip tai pagerinti dar labiau. Šiuo metu naudoju [ubuntu] 12.04 Server Edition su #i3wm sąsaja. Taip pat turiu SSD“, – rašo vartotojas savo Google+ paskyroje.

Jei galite pasiekti dar geresnių rezultatų su operacine sistema, kuri gali veikti ne tik kaip terminalas, parašykite komentaruose. Reikia tikėtis, kad matavimai buvo vykdomi nuo sistemos įjungimo iki darbastalio pasirodymo. O gal Windows sistemos gali pasiekti geresnių rezultatų?

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(19)
(0)
(1)

Komentarai (24)

Susijusios žymos: