Antros kartos LG G Flex galės išsilenkti net 90 laipsnių kampu  (2)

Šiemet iš karto du P. Korėjos išmaniųjų telefonų gamintojai – LG ir Samsung – nusprendė pristatyti įrenginius su laksčiais ekranais. Tiesa, šie įrenginiai gali būti sulenkti ribotu kampu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dėl savo formos LG G Flex gali „spyruokliuoti“, esant spaudimui, o dėl tokio mechaninio poveikio telefonas nelūžta.

Šaltinių teigimu, naujos kartos lankstūs išmanieji telefonai bus dar plastiškesni. Pavyzdžiui, antros kartos G Flex galės būti sulenkiamas 90 laipsnių kampu, praneša puslapis NextPowerUp. LG inžinieriai jau dirba prie šio įrenginio, ir panašu, kad jo debiuto sulauksime 2014 metais.

Tikslių duomenų apie išmaniojo telefono specifikacijas kol kas nėra. Taip pat neaišku, kokia nauda bus iš taip smarkiai sulenkiamo išmaniojo telefono. Galbūt LG tiesiog skuba aplenkti savo konkurentą Samsung, kadangi G Flex 2 pasirodys anksčiau, nei antros kartos Galaxy Round versija.

Priminsime, kad dabartinio LG G Flex ekranas, nors ir priskiriamas lanksčiųjų kategorijai, ne ypač atsparus neigiamam išorės poveikiui. Nukritęs ant kieto paviršiaus, dabartiniai lankstūs ekranai lygiai taip pat sėkmingai dūžta, kaip ir „įprasti plokšti“. Reikia tikėtis, kad naujos kartos modeliai bus atsparesni.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(10)
(0)
(1)

Komentarai (2)