Į virtuves ateina 3D maisto spaudintuvai (Video)  (2)

Bendrovės „Natural Machines“ atstovai svajoja apie globalinę maisto ruošimo namuose revoliuciją, kurią galėtų sukelti maisto produktus gaminantys 3D spausdintuvai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ar „Natural Machines“ sukurtas specializuotas erdvinis maisto spausdintuvas „Foodini“ taps garsiausiu 2014 m. 3D spausdinimo rinkos išradimu, ketinančiu pakeisti daugelio pasaulio virtuvių interjerą, dar pamatysime. Tačiau jau dabar galima įvertinti realias ir, o tai dar svarbiau, būsimas į „Foodini“ panašių įrenginių galimybes.

Pasak „Daily Mail“, „Foodini“ kūrėjų teigimu, šis maisto spausdintuvas turėtų iš esmės pakeisti šeimininkavimą namų virtuvėse. Šis 3D maisto spausdintuvas esą perims daugelį virėjo, o ypač – konditerio – funkcijų. „Foodini“ esą galės spausdinti praktiškai visus kietos konsistencijos maisto produktus, pradedant įmantrios formos šokolado plytelėmis, baigiant ravioliais.

„Foodini“ spausdintuvas valdomas priekinėje jo dalyje įrengtu sensoriniu ekranu. Pats įrenginys išoriškai panašus į mikrobangų krosnelę. Ekrane galima pasirinkti norimą gaminti patiekalą. Šeimininkei ar šeimininkui tereikia įdėti į spaudintuvą atitinkamas kasetes su paruoštais gamybai ingredientais. Kadangi „Foodini“ spausdina sluoksnį po sluoksnio, jis gali gaminti ir įdarytus patiekalus, sakoma pranešime.

Skelbiama, kad „Foodini“ kainuos 1000 eurų, jį bus galima įsigyti elektronikos prekių parduotuvėse.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(5)
(0)
(0)

Komentarai (2)