Kodėl Kinijoje nepradėta laiku prekiauti naujaisiais iPhone?  (0)

Daugelis manė, kad didžiausias Kinijos mobiliojo ryšio operatorius China Mobile pradės prekiauti iPhone 5C ir flagmanu iPhone 5S dar gruodžio 18 d. Deja, tam buvo nelemta atsitikti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kompanijos KGI analitikas Mingchi Kuo mano, jog vėlavimas susijęs su operatoriaus noru sumažinti Apple išmaniųjų telefonų pirkimų kvotą. China Mobile stebi daug mažesnius, nei prognozuota iPhone 5C pardavimus.

Mingchi Kuo praneša, jog dėl šios priežastys atnaujintos derybos tarp kinų ir amerikiečių kompanijų. „Remiantis mūsų prognozėmis, išmaniojo telefono su TD-LTE mikroschema versija turėtų sudaryti 30% viso iPhone 5C tiekimo. Tačiau pasirodė, jog šio modelio populiarumas daug mažesnis, nes vartotojai mieliau renkasi iPhone 5S.“ Analitiko teigimu, visa tai ir lėmė, kad kompanijos derasi iš naujo.

Įdomu tai, kad iPhone 5C buvo kuriamas specialiai besivystančioms šalims. Jis kainuoja $100 mažiau, nei dabartinis flagmanas, o jo aparatinė įranga analogiška iPhone 5, tik viskas paslėpta po įvairiaspalviais plastikiniais korpusais. Tačiau net Kinijos ir Indijos vartotojai tokio kainų skirtumo nelaiko patraukliu.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(3)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: