Kodėl Google reikalingas socialinis tinklas Google+?  (15)

Socialinis tinklas Google+ egzistuoja jau keletą metų. Jis taip ir netapo tikru Facebook konkurentu, tačiau paieškos gigantas, panašu, neketina greitu metu jo atsisakyti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kas gi laukia Google+ ateityje? Į šį klausimą pabandė atsakyti vienas iš šio socialinio tinklo kūrėjų Steve'as Grove'as.

Steve'o Grove'o teigimu, Google+ šiuo metu yra integruota į visas kompanijos tarnybas, socialinį tinklą galima laikyti „nauja Google versija“ (jei sena versija laikyti paieškos sistemą). „Visa tai turi didžiulę vertę – juk paieška rodo rezultatus ir Google+. Visa tai lems dar didesnį socialinio tinklo vartotojų augimą“, – mano Steve'as Grove'as. Jo žodžiais tariant, tai privers vartotojus dažniau prisijungti prie Google+, o tai vienareikšmiškai naudinga paieškos gigantui.

Būtent todėl Google+ reikalaujama įvesti realius vardus. Tikri asmenys kompanijai Google yra daug vertingesni, nei anonimai su įvairiausiais slapyvardžiais. Iš esmės, platformos kūrėjų strategija labai panaši į Facebook: užkariauti vis didesnę dalį besivystančių šalių rinkų. Deja, analitikų manymu, čia Google šansai yra daug prastesni todėl, kad Facebook turi elementariai daugiau vartotojų ir turinio.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(5)
(0)
(0)

Komentarai (15)

Susijusios žymos: