Naujieji „Samsung“ lustai leis turėti 4GB darbinės atminties išmaniuose telefonuose  (0)

Galime drąsiai teigti, jog šie metai priklausė išmaniesiems telefonams. Telefonų kūrėjai stengėsi sukurti vis tobulesnius ir geresnius išmaniuosius prietaisus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Viena iš tokių tobulinimo krypčių buvo darbinės atminties (RAM) didinimas. Rinkoje pasirodžius naujiesiems, 64-ių bitų procesoriams, išmanieji telefonai galės turėti daugiau operatyviosios atminties nei iki šiol.

Šiomis dienomis didžiausias sutinkamas darbinės atminties kiekis yra 3GB. Didėjant programų ir žaidimų pasiūlai, Pietų Korėjos kompanija „Samsung“ anonsavo naująjį darbinės atminties lustą, kuris galės palaikyti dar daugiau operatyviosios atminties.

Naujasis 8GB LPDDR4 lustas sukurtas taip, kad mobilieji įrenginiai galės palaikyti net 4GB darbinės atminties. Šis lustas ne tik palaikys daugiau atminties, tačiau bus ir greitesnis dėl palaikomo 3,1Gbps DDR4 standarto. Pranešama, kad šis patobulinimas taip pat leis ir naudoti mažiau elektros energijos, o tai leis jūsų išmaniesiems įrenginiams veikti ilgiau.

Kol kas tikslių duomenų, kurie išmanieji įrenginiai gaus šį lustą, nėra. Manoma, kad jie bus masiškai pradėti naudoti jau kitais metais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(3)
(0)
(0)

Komentarai (0)