Qualcomm demonstruoja procesoriaus Snapdragon 805 galimybes (Video)  (0)

Dabartinį procesorių Snapdragon 800 kompanija Qualcomm ketina pakeisti modeliu Snapdragon 805. Šis ir toliau turės 4 branduolius su Krait architektūra, tačiau įdiegtas GPU Adreno 420 bus apie 40% spartesnis už pirmtaką, o kartu palaikys Ultra HD (3840 x 2160) formatą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Puslapio Engadget žurnalistams pavyko sudalyvauti Qualcomm renginyje, kuriame buvo rodomos Snapdragon 805 galimybės. Buvo naudojamas etaloninis planšetinis kompiuteris su 2560 x 1440 ekrano raiška, dviem 3D kameromis ir operacine sistema Android. Procesoriaus galimybės leidžia nustatyti fokusą nuotraukoje jau po jo padarymo (kaip ir Lytro kamerose). Qualcomm parodė ir kitas kamerai skirtas aplikacijas.

Viena iš įdomių Snapdragon 805 galimybių yra „MULTI-VIEW 3D”. Procesorius gali išvesti į ekraną iki 8 skirtingų stereoskopinių vaizdo klipų. Tai leidžia žiūrovui matyti beveik idealų vaizdą nepriklausomai nuo jo pozicijos ekrano atžvilgiu.

Snapdragon 805 esantis grafikos posistemė Adreno 420 nuo šiol palaiko aparatinę teseliaciją:

Kadangi aparatiniame lygmenyje įdiegtas kodekso 4K HEVC palaikymas, procesorius Snapdragon 805 gali atkurti ir perduoti realiu laiku aukštos raiškos vaizdinę medžiagą, tam neeikvodamas per daug energijos.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(2)
(0)
(0)

Komentarai (0)