Įdomus lietuvių projektas “Flanco shelves”: susiprojektuokite lentyną patys!  (0)

Visai neseniai mūsų šalyje startavo inovatyvus, naujo pobūdžio lietuvių kurtas projektas - el. parduotuvė “Flanco shelves”. Pastaroji leidžia ne tik įsigyti, bet ir susiprojektuoti individualias lentynas internetu bet kuriam svetainės vartotojui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Svetainė www.flanco.lt yra žinomiausio Lietuvoje biuro baldų gamintojo “Narbuto” partneriai, o taip pat turi sukaupusi jau ne vienerių metų patirtį elektroninėje biuro baldų prekyboje. Šįkart pristatytas novatoriško pobūdžio produktas - elektroninėje erdvėje projektuojamas nestandartinis baldas.

Nors svetainės kūrėjai startavo Lietuvoje, tačiau jau įdiegta galimybė svetaine naudotis ir anglų kalba – netrukus Flanco lentynų projektas planuoja plėstis ir į užsienio rinkas.

“Flanco shelves” išskirtinumas - joje įdiegtas nesudėtingai valdomas įrankis, kuris suteikia galimybę pasirinkti norimo baldo matmenis (nuo 0.2m - 3.5m aukščio ir 0.2- 6m pločio), formą – įprastą stačiakampį ar nukirstą – skirta palėpei, ar nišai po laiptais, melamino dangos spalvą – iš 7 pateiktų galerijoje bei storį – iš 16, 18 ar 25mm. Sekančiuose žingsniuose vartotojas gali stumdyti, trinti ar pridėti papildomas lentynos dalis - formuoti unikalią lentynos kompoziciją.

Jei vis dėlto vartotojui nepavyko įgyvendinti tam tikrų norų Flanco komanda žada visada suteikti profesionalių konstruktorių pagalbą ir konsultaciją – optimaliam sprendimui pasiekti.

Sumanus įrankis suteikia laisvės vartotojo poreikiams bei norams įgyvendinti, o taip pat leidžia manipuliuoti ne viena baldo dangos spalva ar storiu. Kita vertus – tikrai ne antraeilėje vietoje lieka ir saugumas. Internetinėje svetainėje įdiegti įspėjimai ir apribojimai, netinkamiems vartotojo žingsniams užkirsti.

Patikrinta gamybos technologija

Lentynos gaminamos Lietuvoje, bendradarbiaujant su ilgametę patirtį turinčia biuro baldų įmone “Narbutas furniture company” (NFC). Joms suteikiama 5 metų garantija.

Vartotojui nereikės rūpintis papildoma furnitūra ar atvežimu – lentynos gaminamos ir pristatomos pilnos komplektacijos: svetainėje įdiegtas įrankis tiksliai paskaičiuoja reikalingą varžtų, laikiklių ar kitų papildomų detalių kiekį. Tokios individualios lentynos gamyba su pristatymu trunka iki 3 savaičių.

Norėdami lentyną susirinkti patys “Flanco shelves” svetainėje rasite ir išsamią surinkimo instrukciją su vizualiai pavaizduotais surinkimo “mazgais”. Jei lentynos susirinkti patys nepageidaujate, Flanco lentynos siūlo alternatyvų sprendimą – šią paslaugą galite ir užsisakyti.

Visada žingsniu priekyje

“Flanco shelves” kelia nemažus iššūkius rytojui – svetainės kūrėjai ketina neapsiriboti vien šiomis pateiktomis technologinėmis savybėmis. Ateityje bus diegiami atnaujinimai ir patobulinimai, leidžiantys vartotojui valdyti dar daugiau su projektavimu ir dizainu susijusių funkcijų – net ir netikėčiausiems kliento norams įgyvendinti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(6)
(0)
(0)

Komentarai (0)