„Chevrolet“ savo automobilyje įdiegė unikalų telemetrijos vaizdo registratorių (Video)  (0)

Amerikiečių kompanija „Chevrolet“ kartu žengia į naujųjų technologijų pasaulį ir pristatė matomo vaizdo bei detalios informacijos registratorių. Ši technologija pasirodys naujuose, 2015 metų automobiliuose „Corvette Stingray“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Registratorius išsiskiria aukštos raiškos filmavimo kokybe bei skirtinga rodoma informacija apie automobilį ir ne tik. Rezultatas prilygsta medžiagai, kuri kartais rodoma televizijose lenktynių metu.

Kamera, galinti filmuoti 720p raiška, įmontuota stikle ir filmuoja iš vairuotojo matymo taško. Garsas yra įrašomas mikrofonu, kuris patalpintas automobilio viduje. Telemetrijos registratorius fiksuoja esamą automobilio vietą žemėje GPS pagalba. Taip pat automobilių fanatikai gali matyti variklio apsisukimų skaičių, momentinį greitį, esamą įjungtą pavarą, stabdymo jėgą ir vairo pasukimo kampą. Pasirinkus lenktyninį režimą, registratorius fiksuos ir rato įveikimo laiką.

Visai medžiagai talpinti, „Chevrolet“ gamintojai daiktadėžėje įrengė vietą, kuri skirta SD kortelei. Teigiama, kad 32GB atminties kortelės turėtų užtekti 13-os valandų vaizdo medžiagai. Nufilmuotą medžiagą galima peržiūrėti kompiuteryje arba per esamą 8 colių ekraną automobilyje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(3)
(0)
(0)

Komentarai (0)