Šiais metais ir toliau karaliaus „Android“  (0)

Po labai sėkmingų metų, „Android operacinei sistemai pranašaujama dar didesnė sėkmė. Šiais metais manoma, kad bus parduota daugiau nei vienas milijardas įrenginių, kuriuose pagrindinį darbą atliks „Android“ operacinė sistema.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šiais metais ir toliau didės nešiojamų, planšetinių kompiuterių bei išmaniųjų telefonų pasiūla. Kalbama, kad pardavimai turėtų padidėti 7,6 procentų lyginant su 2013-ais metais, o tai reiškia, kad bus parduota apie 2,5 milijardo įrenginių.

Google operacinė sistema „Android“ ir toliau išliks lyderė išmaniųjų įrenginių rinkoje. Ši OS prieš savo konkurentus įgyja pranašumą dėl gaminamų pigiųjų telefonų, kurie naudoja „Android“. Nors ir Google kompanijos operacinė sistema neturi didelio pasisekimo didžiuosiuose produktuose kaip nešiojamieji ar namų kompiuteriai, tačiau tokios kompanijos kaip „Lenovo“ ar „Hawlett-Packard“ turėtų padėti „Android“ įsitvirtinti ir šioje srityje. Šių metų „CES“ parodoje jau pristatyti kompiuteriai, gebantys turėti dvi operacines sistemas tarp kurių puikuojasi ir „Android“. Taip pat „Android“ po truputi keliasi ir į išmaniuosius TV bei automobilius.

Ateinantys metai taip pat turėtų būti geresni ir „Windows“ sistemai. Pranašaujama, kad 2014-ais metais bus parduota apie 360 milijonų įrenginių, kurie naudos „Windows“ operacinę sistemą. Nors ir dauguma analitikų kadaise pranašavo „Windows Phone“ griuvimą, pastaroji gali pasigirti didėjančiais pardavimais. Šią operacinę sistemą gelbsti telefonų gamintojas Nokia, kuris į rinką pristatė ne vieną puikų telefoną, naudojantį „Windows Phone“ OS.


Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(1)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: