Kūrėjai: Infamous Second Son reikia pereiti bent du kartus (Video)  (6)

Veiksmo nuotykių žaidimo Infamous: Second Son kūrėjai iš studijos Sucker Punch stengėsi iš visų jėgų, kad gerasis pagrindinis herojus labai smarkiai skirtųsi nuo blogojo, todėl žaidimų gerbėjams turėtų būti įdomu viską pereiti ne vieną, o du kartus, rašo puslapis VG24/7.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Infamous: Second Son kūrėjų komandos vadovo Nate Fox teigimu, projekto testavimo metu praktiškai visi žaidėjai iš pradžių renkasi „gerąjį“ kelią, tačiau po kurio laiko nori pamatyti ir kitą žaidimo pusę, kurio taip pat yra ką pažiūrėti.

„Abi pagrindinio herojaus vystymo kryptys bus įdomios, tačiau man atrodo, kad norint pilnai pamatyti Infamous: Second Son, žaidimą reikėtų pereiti du kartus“, – pareiškė vienas iš kūrėjų komandos atstovų.

„Antrą kartą žaidžiantys žmonės, kurie iš pradžių buvo teigiamais superherojais, tampa tikru Blogio įsikūnijimu. Jiems patinka būti blogais, tačiau iš pradžių jiems reikia pabūti gerais, kad vėliau pavirstų į niekšus, kuriais jie yra savo sielos gelmėse.“

Priminsime, kad Infamous: Second Son prekyboje turėtų pasirodyti 2014 m. kovo 21 d., jis bus prieinamas išskirtinai naujos kartos konsolės Sony PlayStation 4 savininkams.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(4)
(0)
(0)

Komentarai (6)