CES 2014: Vizio pristatė itin pigius 4K televizorius  (1)

Kompanija Vizio parodoje CES 2014 anonsavo savo pirmuosius televizorius su Ultra HD (4K) raiška, nors iš pradžių kainos ir nepasakė. Praėjusiais metais pradėję populiarėti 4K įrenginiai vis dar kainuoja tikrai nemažus pinigus. Tačiau dabartiniai Vizio pasiūlymai, pasirodo, turi visai „įkandamą“ kainą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vartotojiška P Series televizorių linija bus pati pigiausia: 50“ televizoriaus su Ultra HD raiška kaina prasidės nuo $999. Vyriausias, 70“ įstrižainės ekraną turintis televizorius vartotojui atsieis $2599, o tai yra žymiai mažiau už konkurentų siūlomus analogus.

Tiesa, Vizio nėra vienintelė, kuri parodoje CES 2014 demonstruoja savo kaina prieinamus 4K televizorius. Kompanija Polaroid taip pat anonsavo savo analogišką sprendimą, kuris kainuoja $999, tačiau jo kokybė yra daug prastesnė, skirtingai nei Vizio produktų. The Verge žurnalistai patvirtino, kad Vizio 4K ekranuose pamatė iš tikrųjų aukštos kokybės vaizdą.

Žinoma, šiuo metu 4K turinio yra labai mažai, tačiau kompanijos Vizio atstovai pareiškė, jog naujiems televizoriams bus prieinami 4K raiškos filmai online tarnyboje Netflix (antra vertus, tuo pačiu galės pasigirti ir kitų Ultra HD televizorių gamintojai).

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(7)
(0)
(1)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: