Kas būtų, jeigu... Įsibėgėjęs šilumvežis pervažoje taranuoja sustojusį automobilį (Video)  (5)

"Priimta manyti, kad dėl daugelio autoįvykių keliuose kalti jauni, greiti ir įsiutę (neretai – apsvaigę). Bet tiesa ta, kad tikimybė į autoįvykį pakliūti seneliui yra 3 kartus didesnė nei jo anūkui. Ir iš tiesų, kada paskutinį kartą girdėjote, kad jaunuolis būtų iš šalutinio kelio išsukęs į priešpriešinę greitkelio eismo juostą? – klausia kultinės TV laidos "Top Gear" vedėjas, seras Džeremis Klarksonas (Jeremy Clarkson). – Turbūt niekada. O ar dažnai tenka išgirsti apie dvidešimties neturintį asmenį, kuris nespėja sustabdyti savo automobilio, ir šis nuo prieplaukos įvažiuoja į jūrą? Vėlgi – turbūt niekada. Jei taip nutinka, tai, ko gero, tik kokiai senyvai britų damai už "Ford Fiesta" vairo. Deja, britų senjorai rado naują galabijimosi vietą – geležinkelio pervažas."


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tiesa, kaip galima spręsti iš vaizdo registratoriais užfiksuotų vaizdelių (taip pat ir Lietuvos keliuose), prie pervažų sutaupyti minutę ar kitą savo gyvenimo skuba ne tik senoliai. Tiesa, toji taupymui pasirinkta minutė ar kita gali būti paskutinė.

"Top Gear" kolektyvas nusprendė atlikti eksperimentą ir nufilmuoti, kaip viskas atrodo, kai į pervažoje sustojusį lengvąjį automobilį įsirėžia visu greičiu atskriejantis ir stabdyti nespėjantis traukinys. Aikčiojo ir okčiojo net ir šilto bei šalto matęs, kandaus humoro nestokojantis Dž. Klarksonas.


Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(21)
(0)
(0)

Komentarai (5)