HP ruošia planšetinį kompiuterį su 6“ ekranu  (0)

Vos tik sugrįžusi į planšetinių kompiuterių rinką po nesėkmės su TouchPad ir WebOS, kompanija HP džiugina gana plačiu asortimentu ir patrauklia kainų politika. HP vadovė Meg Whitman jau ne kartą buvo pareiškusi, jog anksčiau ar vėliau kompanija išleis išmanųjį telefoną. Antra vertus, jei spręstume iš oficialių šaltinių nutekintos informacijos, kol kas galima kalbėti apie planšetinį kompiuterį su balso funkcijų palaikymu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Puslapio Bluetooth SIG duomenų bazėje jau pastebėtas mobilus įrenginys HP Slate 6 Voice Tab. Netgi nekreipdami dėmesio į Bluetooth palaikymą, iš šio produkto pavadinimo galima daryti išvadą, jog kalbama apie 6“ ekraną turintį planšetinį kompiuterį su balso perdavimo galimybe.

Planšetės techninės specifikacijos taip pat pasirodė vieno populiaraus testinio paketo duomenų bazėje. Paaiškėjo, kad HP Slate 6 Voice Tab gavo 4 branduolių Marvel procesorių, dirbantį 1 GHz taktiniu dažniu, ekrano raiška sudaro 1280 x 720 taškų, o operacinės sistema – Android 4.2.2 Jelly Bean.

Greičiausiai, kaip ir daugelis tokio dydžio planšetofonų, naujasis HP Slate 6 Voice Tab bus skirtas besivystančioms Pietryčių Azijos šalims. Čia išmanieji telefonai su dideliais ekranais yra labai populiarūs, ir daugeliui vartotojų jie pakeis ir mobilų telefoną, ir planšetinį kompiuterį.

Išsivysčiusių valstybių gyventojams HP siūlo kiek kitokį planšečių asortimentą - čia galite susipažinti su Lietuvoje prieinamais HP planšetiniais kompiuteriais.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(2)
(0)
(1)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: