Gandai: „Samsung“ Galaxy S5 turės du skirtingus procesorius ir korpusus  (1)

Sklinda gandai, jog naujasis „Samsung“ flagmanas „Galaxy S5“ turės du skirtingus korpusus, kurie pagaminti iš skirtingų medžiagų. Rinkoje turėtų pasirodyti metalinį bei plastikinį korpusą turintys išmanieji telefonai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai kažkiek primena „Apple“ telefonų tendenciją, kuomet jie pristatė du skirtingus penktos kartos telefonus. Kalbama, jog metalinė versija bus gerokai brangesnė už savo plastikinį brolį ir kaina turėtų skirtis ne mažiau kaip 150 eurų, o tai reiškia, kad už naująjį įrenginį iš viso gali tekti pakloti bent 650 eurų.

Taip pat manoma, jog pasirodys ir skirtingus procesorius turintys telefonai. „Galaxy S5“ turėtų tapti pirmuoju išmaniuoju įrenginiu, kuris naudos „Snapdragon 805“ procesorių. Antruoju pasirinkimu turėtų tapti Samsung kompanijos aštuonių branduolių „Exynos 6“ procesorius. Tikimasi, jog aštuonių branduolių procesorius palaikys ARMv8 64-bitų standartą.

Kuris procesorius atiteks kuriai versijai dar nėra aišku, tačiau pagal „Samsung“ politiką, ko gero jų pačių procesorius atiteks metalinei ir brangesnei telefono versijai. Pasak kalbų, išmanieji telefonai pasižymės puikiu, 5,25 colio, AMOLED tipo, įstrižainės ekranu, kuris vaizdą sugebės atvaizduoti net 2,560 x 1,440 raiška. Abiejuose versijose vartotojai galės mėgautis 16 megapikselių kamera bei naujausia Android 4.4 KitKat operacine sistema. Palyginimui - galite peržiūrėti Lietuvoje siūlomą „Galaxy S4“ išmaniųjų telefonų asortimentą ir technines charakteristikas.

Be to, skelbiama, jog kompanija lieka ištikima tradicijoms – kaip ir „Galaxy S3“ bei „Galaxy S4“ išmaniųjų telefonų atvejais, taip ir naujasis flagmanas turės savo mažesnę „Mini“ versiją. Kol kas žinoma tik tiek, kad pastarasis gaus Super AMOLED ekraną bei Android 4.4 operacinę sistemą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(6)
(0)
(0)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: