Analitikai: būsimas iPhone 6 apsiribos 4,8“ įstrižainės ekranu  (22)

Puslapis Apple Insider praneša, kad Cowen and Company analitikai po pokalbio su mobilių įrenginių komponentų tiekėjais yra linkę tvirtinti, kad Apple jau apsisprendė su būsimo flagmano iPhone 6 pagrindinėmis charakteristikomis ir dizaino bruožais, ir jie vargu, ar keisis iki rugsėjo, kuomet turėtų įvykti šio flagmano anonsas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šaltinio teigimu, būsimo Apple išmaniojo telefono ekrano įstrižainė bus padidinta iki 4,8“ – tai ne tiek daug, lyginant su konkurentais, kurie jau pasiekė 6,4“ rodiklį, tačiau tai vis dar turėtų leisti komfortabiliai išmaniuoju telefonu naudotis viena ranka, kaip tai „nurodė“ pats Steve Jobs.

Be to, iPhone 6 atneš WiFi 802.11ac standarto palaikymą, kuris jau debiutavo 2013 m. kompanijos Apple kompiuteriuose Mac ir firminiuose maršrutizatoriuose. Būsimiems Apple flagmano savininkams bus pasiūlytos naujos mobilių mokėjimų funkcijos, apie kurias neseniai sužinojome iš kompanijos registruotos patentinės paraiškos.

Kartu su šia informacija pasirodė trumpa žinutė apie Apple „planšetinius planus“. Arčiau 2014 m. pabaigos, kaip tvirtina šaltinis, Apple turėtų pasiūlyti iPad su 13“ ekranu. Pastarasis turėtų panaikinti ribą tarp nešiojamų kompiuterių ir planšečių.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(4)
(0)
(0)

Komentarai (22)

Susijusios žymos: