"League Of Legends" ir panašūs žaidimai tampa svarbesni nei sportas?  (1)

Neseniai vykusioje konferencijoje kompanijos Riot Games atstovai, kalbėdami apie sukurto žaidimo "League Of Legends" perspektyvas, sulygino jas su sporto tradicijomis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Tai sportas, kaip ir visa kita. Beisbolas aplink mus jau 110 metų. Nesakome, kad "League Of Legends" žaidimas gyvuos taip ilgai, tačiau tikime, kad šiuo žaidimu žaidėjai galės džiaugtis bent kelis dešimtmečius.“

Įdomu tai, jog Riot Games nuomonę savotiškai palaiko ir Coca Cola kompanija. Kai vieno iš populiariausių gėrimų pasaulyje gamintojo buvo paklausta, kodėl Coca Cola remia Riot Games, atsakymas buvo labai paprastas: vietoj to, kad finansuotų kokią nors sporto lygą, Coca Cola bendradarbiauja su tokia kompanija, kuri galėtų užtikrinti dar didesnį vardo žinomumą ir turėtų ilgalaikes perspektyvas.

„Mes norėjome įgyti daugiau patirties. Žinoma, visos sporto lygos yra labai geros, bei talentingos, mums patinka tai ką jos daro, ir jos yra mūsų draugai. Tačiau manome, kad norėdami pelnyti kompiuterių žaidėjų simpatijas mes turime turėti ir tų žaidimų kūrėjų palaikymą. Štai kodėl dirbti su žaidimų kūrėjais mums yra labai svarbu“, - aiškino Coca Cola kompanijos atstovai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: GameDeal.lt
GameDeal.lt
(2)
(0)
(0)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: