Naujasis „Stratasys“ 3D spausdintuvas spausdins spalvotus ir lanksčius daiktus  (0)

Kompanija „Stratasys“, kuri užsiima 3D spausdintuvų gaminimu, pristatė savo naująjį šedevrą. Naujasis spausdintuvas išsiskiria galimybę spausdinti skirtingų spalvų bei lanksčius daiktus. Kaip teigiama, tai yra pirmasis tokio tipo spausdintuvas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pavadintas „Objet 500 Connex3“ 3D spausdintuvas kaip pagrindinę medžiagą naudoją gumą ir plastiką. Teigiama, kad ateityje šis įrenginys leis vartotojams spausdinti skirtingo kietumo ir permatomumo daiktus. Iš esmės tai leistų vartotojams atsispausdinti bet ką pagal jų norus.

Tiesa, šis įrenginys turi ir atitinkamą kainą - $300,000, todėl paprastiems vartotojams spausdintuvas lengvai prieinamas nebus.

Kalbant apie spalvų pasirinkimą, šios bus išskiriamos maišant žalsvai mėlyną, rausvai raudoną ir geltonas spalvas, lygiai taip pat kaip rašaliniuose namų spausdintuvuose. Įrenginys gali spausdinti net 16-os mikronų sluoksniais, o tai leis gaminti ypač aukšto detalumo reikalaujančias detales. Vienam spausdinimui gali būti sunaudojama iki 30kg medžiagos, todėl bus galimybė spausdinti ne tik smulkius daiktus.

Nors spausdintuvas jau oficialiai pristatytas, tačiau jam skirtų medžiagų rinkoje dar nėra. Šios turėtų tapti prieinamos pirkėjams metų viduryje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(3)
(0)
(0)

Komentarai (0)