Sukurta išmanioji liemenėlė, atsiseganti tik merginai sutikus tinkamą vaikiną (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

sobos 2014-01-28 21:47
idomu, ar greit sukur triusikus, kurie už mane nuspres, ar man jau laikas š...ti
mental1ty 2014-01-28 21:54
izuoti. Nenustebčiau jei jie jau yra sukurti.
bahuriux 2014-01-28 22:40
Labai malonus isradimas, ne triusai zinoma, o ta liemenele.
rwc 2014-01-29 00:03
Ech, tie japai... Kame esme: - jei pana nori miego, tai be telefono negali nusirengti? - ar čia iš tinginystės - noriu, bet tingiu atsegti, tai... lydekai paliepus man panorėjus per subinę pliaukšt, ir voilá - sėdi japė be papinyko, užtat išmanusis jai pasako, kad reikia manęs norėti. Bet kuriuo atveju, šitas skaistybės korsetas nuo prievartautojų ir priekabiautojų neapsaugos. Verčiau pagamintų triusikus su signalizacija, 112 mygtuku ir elektrošoku. P.S. o ten tos japės labai turi, ką papinyke slėpti?
Unikali durnaropė 2014-01-29 00:51
^^^, Būtum mano vyras, gautum pliaukštutį per snukutį - parūpo begėdžiui kitų moterų komplektacija. tfu... p.s. Šiaip, tai gera priemonė, sudomint jaunimėlį technologijom. Įsivaizduokim, visokios „ ir ko“ užlipa ant scenos su tokiom išmaniom liemenėlėm (kaip žinom, pastarųjų paprastai daugiau niekas nedengia)... Kiek potencialo jauniesiems programišiams pasireikšti ir nuotoliniu būdu nusegti viešai tokias pandoros skrynias. Ko gero pati geriausia paskatinimo ir sudominimo priemonė jaunuoliams.
rwc 2014-01-29 14:22
Akcentuoju japonų surobotėjimą per darboholizmą ir technologijas. Negi jie jau nebejaučia kitų žmonių, be technologijų ar šokiravimo nemato? Telefonas turi merginai pasakyti, kad šalia yra simpatiškas vaikinas? Gal vaikinas nesugeba ar neturi laiko be remouto liemenėlės atsegti? O tai gal išmanusis dar už jį paglamonės ir pabučiuos, giminę pratęs? Tikra utopija: vaikinas darbe, mergina namie patenkinta.
Unikali durnaropė 2014-01-29 15:01
Kad suprastum japoną, reikia būt japonu . kai kurie dalykai pas juos tikrai nelabai suprantami europiečiams ir ne tik. O kai kuriais aspektais jie tiesiog žymiai drąsesni už europiečius - tarkim kalbant apie dizainą, kad ir mobiliųjų tel. rinka. Tai, ką sukuria jie išskirtinai savo rinkai, nieko panašaus tu nerasi jokiose kitokiose pasaulio rinkose (tarkim Europos rinka per daug konservatyvi šiuo klausimu). Jie pamišę dėl robotizmo ir technologijų? Regis taip. Ar tai gerai, parodys laikas. Išmanieji rūbai, pagalvės, apglėbtukai, liemenėlės ir pan. - tai technologijos, leidžiančios pasimėgaut dirbtiniu intymumu per atstumą (mergaitė Australijoj, berniukas Kanadoj). Galimybė palaikyti bent šiokį tokį artimesnį ryšį, kai skiria atstumas. Savotiškai lyg ir gerai, padeda per daug nenutolti, kai fizinis atstumas didelis ir komplikuotas. Bet, ar tai gerai, kai žmonės per daug pripranta prie virtualumo ir pamiršta realumą? Viskas priklauso, nuo požiūrio, ko gero. O kalbant subjektyviai, aišku, kad blogai - atitolstama nuo realaus fizinio bendravimo - žmogus darosi labiau panašus į šaltą, nelabai jausmingą (ar bejausmę) mašiną, kuri temoka bendrauti tik virtualiai. Jeigu galvosime, kad visos tokios panašios technologijos yra mažyčiai žingsneliai tiesioginės sąsajos su smegenimis sukūrimo ir pajungimo tarkim į pasaulinį tinklą ar pan. - tai naujos neišmatuojamos galimybės, nuo komunikacijos, būvio kitokiame pavidale iki neribotos egzistencijos. O tai ar gerai, ar ne... Ko gero niekas pasakyt negali. Arba tas gerumas ar blogumas priklauso nuo to, kuom mes norime būti - šalti, sunkiai pažeidžiami, bejausmiai proteliai (nors dėl pastarojo galima būtų dar suabejoti), ar gyvi, trapūs, truputį gyvuliškos prigimties padarėliai, su visu malonumų ir kančių bagažėliu. Truputį per daug tokio Leisiu sau truputį neskaniai ir pajuokauti. O ką? kokia nors analizės programa paskaičiuos optimaliausia laikotarpį (atsižvelgiant į finansinę padėtį, „dvasinę“ brandą ir pan.), kada porai naudingiausia susilaukti atžalos ir praneš abiems subjektams per delninukus. Gavėjams užteks tik patvirtinti, ar šie nori susilaukti atžalų. Jei taip, sistema, atsižvelgdama į aplinkybes ir dienotvarkes, parenka laiką, kada mergaitei ir berniukui reikia užvažiuoti į atitinkamą įstaigą, priduoti kiaušialąstę ir sėklą. Ir viskas, atitinkama įstaiga dirbtinėj aplinkoj viską išaugina ir pan. Paskui tėvams tereikia pasirinkti kūdikių priežiūros įstaigą, kurioje jie būtų prižiūrimi, po to darželiai, ugdymo įstaigos ir pan. Ir viskas vos keliais spustelėjimais delninuke . Agi ne šaunu? p.s. Atvirai kalbant, man visai patiktų liemenėlė, kurią galima būtų atsegti per atstumą - smagus pasižaidimas ir netikėto „zbitko“ iškrėtimas mylimajai (žinoma, ne viešumoje). O tada ji pažvelgia tokiu smailiu „piktai“ kerštingu žvilgsniu...