Kišenėje sprogęs „iPhone 5c“ sunkiai sužalojo JAV moksleivę  (7)

14-metė JAV gyventoja patyrė pirmojo ir antrojo laipsnių nudegimus po to, kai jos kišenėje sprogo išmanusis telefonas „iPhone 5c“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Portland Press Herald“ praneša, kad nelaimė nutiko penktadienį Kennebunko vidurinėje mokykloje, Meine.

Liudininkai pasakoja, kad moksleivė telefoną nešiojosi užpakalinėje kelnių kišenėje. Kai 14-metė bandė sėstis į suolą, išgirdo nedidelį trakštelėjimą, iškart pasipylė dūmai.

Direktoriaus teigimu, mergina labai išsigando, paskui ėmė voliotis ant grindų, norėdama užgesinti degančius atvira liepsna drabužius.

Tuo metu iš kišenės iškrito rūkstantis telefonas. Klasiokės išvijo iš patalpos berniukus ir padėjo nukentėjusiai nusimauti kelnes.

Mergina nuvežta į ligoninę, medikai jai suteikė pagalbą. Prieš kelis mėnesius telefoną dukrai dovanojusi jos mama Judy Miligan šokiruota. Ji prašo žiniasklaidos neskelbti dukros vardo.

Incidentą tiriantys ugniagesiai iškėlė versiją, kad trumpą sujungimą telefone galėjo sukelti jo deformacija – kai mergina sėdo į kėdę. Kompanija „Apple“ kol kas šio įvykio nekomentuoja.

Praėjusią vasarą taip pat buvo pranešta apie kitus panašius incidentus. Kinijoje merginą užmušė elektros išlydis, kai ji bandė atsakyti į skambutį, naudodamasi savo įkraunamu „iPhone“. Tačiau policija nesugebėjo įrodyti, kad dėl mirties kaltas telefonas.

O lapkričio mėnesį Tailande nuo elektros srovės smūgio ir nudegimų taip pat mirė 28-erių vyras, naudojęsis „iPhone“ įkrovos metu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(15)
(0)
(0)

Komentarai (7)