Nutekintas pirmasis Windows 8.1 atnaujinimas „Update 1“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Simplicity 2014-02-06 11:52
Tiesa pasakius, nebūtina net MODERN UI jungti, kad norimą programą ar įrankį susirastum. Tereikia pele į dešinį ekrano kampą nukeliauti ir atsidariusiame lange paieškos žodžius surasti. Jei paaiškės, kad tokios programos kompiuteryje nėra, tai bus parodyti paieškos internete rezultatai. P.S. Egzotikos mėgėjams, kurie patiria nepaprastą pasitenkinimą patekę ten, kur net neplanavo, siūlau jokiomis paieškomis net nesinaudoti, o lįsti tiesiog i DOCUMENTS/MY DOCUMENTS aplanką ir iš ten nusigauti ten kur nereikia. (Kelnių per galvą nebandei mautis?)
1hitkillhack 2014-02-06 12:13
Man visiškai nekeistas... Dažniausiai žinau kiek raidžių parašyti, kad paspaudus enter, įsijungtų programa net nežvilgtelėjus į "start" ir neatkreipiant dėmesio nuo informacijos desktope... Aš esu už start kuriame būtų tik paleidimo eilutė, be jokiu rezultatų...
Laumzirgis 2014-02-06 12:14
Man taipogi Win8.1 patogesni, nei Win7. Ir atrodo graziau, ir teveliai ar mergina patys gali susiintaliuoti/refhesh/reload windows`us. Stebinanciai User friendly instaliavimas. Plius dar yra patogu, perskisrti langa pusiau. Plius Windows`ai maziau resusru naudoja, greitesni, bet matosi, kad kuriant buvo orientuotasi i, Kaip mental1ty rase: `Tapsnokliams` Bet pats didziausias nesusipratimas Siose Win8 tai Visos tos Win8 programos pristaikytos jiems ir programos is win store... visai nenaudingos. O skype win8 isvis nesamone, tau skambina/raso jokio notificatrion negauni. Tikrai nekazka.
Simplicity 2014-02-06 12:41
WIN + R
Paprastas_zmogus 2014-02-06 12:46
Aš nesuprantu, ką tu ten taip stebi Bijai, kad tau nežiūrint programa kažkokią kiaulystę iškrės? Wordas tekste pakeis visus "ir" į "bl" ant zapadlo?
1hitkillhack 2014-02-06 12:48
Reikia pilna pavadinamą programos rašyti, nelabai patogu...
Simplicity 2014-02-06 12:53
Nu tai nereikia tada išsikalinėt, kad paieškos rezultatai yra nereikalingi.
1hitkillhack 2014-02-06 12:55
Jie ir nera reikalingi, toks dalykas kaip "run" su nuspejimu man butu puikus dalykas...
Simplicity 2014-02-06 13:05
OS išleistų ir kartu su vaistais į linkomaniją įdėtų. Gal net verta pagalvot apie kokios nors peticijos paleidimą? Na, o jei rimtai ir be sarkazmo,— jei išimtų viską, „ko nereikia“, tai paaiškėtų jog ir išleisti nėra ko, nes niekam nieko nereikia.
1hitkillhack 2014-02-06 14:18
nereikia visko išimti... pakaktų tiesiog palikti pasirinkimo laisvę, čia ms tik principus rodo, norėdama įteigti daugumai tai ko jie, nori bet ne vartotojai... Paprasčiausiai nusipirkus pc ir pirmą kartą jį įjungus leistų pasirinkti, tu nori metro, ar ne, tu nori kažkokio elemento iš metro ar ne, tu nori aero ar ne... Man įdomus vienas dalykas, po win8 išleidimo grupelė žmonių labai gyrė šią OS... ji buvo geriausia, galima sakyti tobula... Bet dabar updeitas po updeito vis grįžtama arčiau desktopinės versijos ir kuo toliau, tuo labiau visiems 8.1 win yra geresni ir patogesni... Ir tie patys win8 gyrėjai pripažįsta win 8.1 gerumą... Kodėl? taigi win8 buvo tobula... tikriausiai eitu šiame portale surasti tūkstančius komentarų apie tai... taigi man kyla klausimas ar ta grupelė žino ko nori, ar tai tik visko ėmimas kas nauja?...
Paprastas_zmogus 2014-02-06 14:41
Jeigu dėl kiekvieno šūdniekio Windows vis lieptų vartotojui kažką rinktis, naudoti Windows taptų tikra kančia. Ypač paprastiems vartotojams. Be to kardinaliai sulėtėtų pačios operacinės sistemos progresas, nes nebeliktų stūmimo į priekį. Žmonėms reikia išbaigto produkto su aiškia vizija, o ne vietoj stovinčio šlamšto, kuris nuolat klausinėja vartotojo visokių smulkmenų. Ir jokių principų Microsoft nerodo. Jie tiesiog dirba savo darbą. Microsoft nori judėti į priekį, o norint tą daryti kartais reikia imtis drąsių sprendimų. Didžiausiai ir geriausi pokyčiai atsiranda būtent taip. Aišku su tuo eina ir didelė rizika, bet aš gerbiu Microsoft už drąsą. Na taip, ne visiems patinka Windows 8, bet bent iš vietos pajudėjo, nes per tiek metų nieko įdomaus Microsoft nebuvo parodę.
Simplicity 2014-02-06 14:46
Tokių, norinčių kažko elementaraus, šia žeme vaikšto šeši milijardai. Jei paisyti kiekvieno norų, tai grįšim į laikus, kai buvo 4 OS kompaktai. Windows 8.1 nuo 8.0 skiriasi Modern UI patobulinimais. Jei ištrauktum galvą sau iš tarp kojų, pamatytum ko nematęs. Su Windows 8.1 grįžo START mygtukas, dėl kurio visi alpo, ir atsirado galimybė kompiuterį užkrauti tiesiai į darbastalį. Visi kiti plika akimi matomi tweak'ai yra grynai MODERN UI aplinkoje. Nori individualumo- imk linuxą. p.s. Mano nuomone Windows 8.1 yra blogesni dėl grįžusio START mygtuko ir integruoto SkyDrive. Windows 8 START mygtuko neturėjo, buvo galima naudoti su vartotojo paskyra nesusietą SkyDrive paskyrą.
1hitkillhack 2014-02-06 15:17
vis kiekvieną versiją tobulino po truputį ir visiems tiko... (žiūrint į winxp ir win7 naudojimą)... na gal ne visiems bet nelyginamai mažiau nei dabar win8 nepatinka... Gal nebuvo nieko įdomaus parodę, bet bent jau leido produktą kuris man patiko, galėjau tikėtis, kad nauja versija nebus kardinaliai pakeista... Aš visada gerbiau ms už savo nuomonės nekišimą ir gana kokybiškus produktus... bet laikai pasikeitė... Aš nieko prieš win8 nebūčiau buvęs, jeigu tiesiog būtų palikta viena pasirinkimo galimybė... bet jie "nusprendė", kad vartotojams tai geriau taip, kaip jie nusprendė... Aš kalbėjau apie karto paklausimą, naudoti tą, ar tą... ir tai tikrai neapkrautų vartotojų... visada galima palikti "default" pasirinkimą tokiems "apkrautiems"... Kas dėl start mygtuko, tai labai apsidžiaugiau, kai pasklido žinia, kad jis grįžo, bet įsirašęs 8.1 pamačiau, kad tai tiesiog skirta prisivilioti vartotojus... neradau tai ko tikėjausi... Nepamirštam, kad per tiek tiek laiko win8+win8.1 sugebėjo "užkariauti" vos 10% rinkos, jau nekalbu, jeigu nebūtų per prievartą kišama įsigyjant pc... Jeigu aš bučiau čia koks nors vienas atsiskyrėlis su win7 o kiti 80% būtų su win 8, tai pripažinčiau jūsų faktus ir diskusija būtų baigta... bet dabar yra kaip yra...
Simplicity 2014-02-06 16:26
Kaip manai, Windows 9 savo vartotojo sąsaja bus artimesnė Windows 7, ar „per prievartą brukamos“ Windows 8/8.1 OS vartotojo sąsajai?
aurimokas 2014-02-06 16:32
Pritariu tamstai dėl SkyDrive šitas tikrai suerzino dalykas. Starto mygtukas man nemaišo, o su juo ir daugiau opcijų atėjo turbūt maža dalis Win8 - Win8.1 heiterių pastebėjo, kad ant start mygtuko paspaudus dešiniuoju pelės mygtuku išsirutulioja nemažai pasirinkimų. Win8.1 papildė šį sąrašą punktu "Shut down or Sign out" kas man asmeniškai yra pats didžiausias Start mygtuko pliusas, nes Win8 reikėjo eiti per aplinkui norint išjungti kompiuterį. Kas liečia Metro UI, netgi buvo nufilmuota kažkokioj parodoj, kur buvo rodoma, kad net vaikas lengvai perpranta kaip naudotis Win8 Metro UI. O jeigu konservatyvieji vartotojai sunkiai perpranta tokį itin paprastą meniu, kurį gali susitvarkyti pagal save (ko Win7 startas net sapnuose negali), tai galiu patarti tik eiti lankyti kompiuterinio raštingumo kursus arba nusipirkti knygą "Windows 8 for Dummies". P.S. Kažkas skundėsi, kad Win8 grūda visas programas iškart po diegimo į metro. Win8.1 to nebedaro. Jeigu yra reikalas pats susirandi programą ir ją prisikabini prie Metro plytelių.
PrefixS 2014-02-06 16:45
Kaip ir kiekvienoje naujienoje apie Windows 8.1, prieina senukų ir aiškina kodėl Windows 8 yra blogiau už Windows 7... Nenusibodo įrodinėti to ko iš tiesų nėra? Jei nemokate naudotis nauja sistema čia jau jūsų kreivų rankų bėdos.
Paprastas_zmogus 2014-02-06 16:56
Sakyti "gerbiau Microsoft už savo nuomonės nekišimą" yra tas pats kaip sakyti "gerbiau chirurgą už savo nuomonės nekišimą kalbant apie mano operaciją" Jie pilną teisę turi spręsti, kas yra geriau vartotojams, nes jie ir žino geriau. Jie tam ir turi gerai apmokamus įvairių sričių specialistus, kurie yra daugiau nei kompetetingi spręsti, kas turi būti ir ko neturi būti naujoje Windows versijoje. Jeigu tau nepatinka Microsoft pasirinkta kryptis, visada gali pereiti ant kitų sistemų. Jei pakankamai daug vartotojų nusisuks nuo Windows, Microsoft supras savo klaidą. Žmonės balsuoja savo pinigais
Google 2014-02-06 18:26
Prie ko cia dabar SkyDrive? Nepatinka nenaudoji,man asmeniskai SkyDrive labai naudingas kadangi jau nuo seno ji naudoju kaip talpykla "debesyje".O kam povelniu isjungineti kompa per kazkoki win mygtuka ar kazka panasaus kai paprasciausias isjungimas toks pat kaip ir kompo ijungimas t.y paspaudi isjungimo mygtuka ir windowsai patys kuo graziausiai issijungia (kalbu ne apie avarini isjungima kai nuspaudes mygtuka tu ji kazkiek laiko palaikai o apie greita paspaudima).
Simplicity 2014-02-06 19:56
Iki Windows 8.1 pasirodymo SkyDrive nebuvo pririšta prie kompiuterio vartotojo. Parsisiuntęs SkyDrive for desktop galėjai jungtis prie bet kurios SkyDrive paskyros. Su 8.1 versija SkyDrive for desktop dingo, dabar galima lįsti tik į tą SkyDrive paskyrą, kuri yra pririšta prie kompiuterio vartotojo. Aš mielai atskirčiau savo darbinį SkyDrive nuo asmeninio, tačiau nekursiu gi antro kompiuterio vartotojo tik tam, kad galėčiau sąskaitas į darbinį SkyDrive'ą mesti. Tenka naudoti vieną viskam.
Xdmin 2014-02-06 22:18
Win8 ijungti programa (tai yra paspausti bet kuri langeli) gali kad ir bezdzione, suo, ar mazas vaikas. O jeigu programa atsidarytu ka nors sumurmejus, turbut is viso butu pasaka? Gal as nemegstantis naujoviu, bet man i akis krenta, kai isijungi nauja kompiuteri su W8, ir pilnas ekranas kvadrateliu, toks jausmas kad laisvos vietos nebera. Aisku gali ten stumdyti, didinti, mazinti tuos kvadratelius, bet cia jau zaidimas, kaip penkiametis stumdai kvadratelius pusvalandi kol susidedi patogiai. Kitas dalykas kas nepatiko, atrodo kad su kiekviena versija norint atlikti kazkoki veiksma reikia paspausti vienu kartu daugiau. Ant XP nueinant i koki control panel gauni visa kruva nustatymu, tik sugebek issirinkt. Ant W7 jau buvo sugrupuota, kas is pradziu nlb atrode patogu, bet kai daug nelandzioji atrodo visai nk. Ant W8 man visi tie nustatymai vapse kazkur nukisti neintuityviai. Po kelis rodo, nors noreciau matyti kuo daugiau. Isvis visas UI kartais atrodo lyg butu sukurtas maziems ekranams, nes turint dideli ekrana as daug informacijos nejauciau kad matyciau. Grynai jausmas kad tai butu 7-10 coliu plansetems. Turiu telefona su WP, tie kvadrateliai tiesiog nuostabus ant telefono, bet ant PC - pornografija. PS: Skype ant windows 8 (ne desktop) tai lyg kokia bandomoji versija be puses galimybiu.