Liūdna žinia Need for Speed gerbėjams: sustabdytas naujų dalių kūrimas (Video)  (13)

Studija Ghost Games, puslapio Polygon teigimu, greitu metu gali netekti nemažos dalies darbuotojų. Studijos savininkė – kompanija Electronic Arts – ėmėsi pertvarkos, taigi Need for Speed naujos dalies kūrimo darbai yra sustabdyti, teigia su situacija susipažinę šaltiniai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Teigiama, kad Electronic Arts jau atleido visus darbuotojus, kure turėjo laikinas sutartis. Kitiems darbuotojams buvo pasiūlyti keli variantai: arba gauti piniginę kompensaciją ir parašyti atsistatydinimo raštus, arba pradėti kitoje EA pavaldžioje studijoje – Visceral Games. Čia bus galima dirbti prie naujo projekto, žinomo kodiniu pavadinimu Hayana, kuris įvardijamas kaip tam tikra Battlefield atšaka.

Electronic Arts patvirtino, kad šiuo metu studijoje vykdomas „konsultacinis darbas, susijęs darbuotojų atleidimais“. Taip pat neaišku, ar atleidimai bus susiję su abiem Ghost Games padaliniais, kadangi vienas iš jų yra Švedijoje, o kitas – D. Britanijoje.

Ekspertų teigimu, EA ėmėsi atleidimų po nelabai sėkmingo 2013 m. IV ketvirčio. Buvo konstatuotas $308 mln. nuostolis, o tai yra $263 mln. daugiau, nei per analogišką laikotarpį prieš metus. Darbuotojų atleidimai prasidėjo dar sausio mėnesį, o dabar pasiekė ir Need for Speed kūrėjus.

Tokiu būdu, Need for Speed serija privalės padaryti pertrauką, nors jai tai nėra būdinga, kadangi paskutiniais metais EA „kepė“ vieną serijos dalį po kitos. Nemažai ekspertų sutinka, kad serija išsikvėpė, taigi priverstinis poilsis turėtų būti tik į naudą. Reikia tikėtis, kad Need for Speed motyvais kuriamas filmas, debiutuosiantis kovo 14 d., negatyvių pasekmių dėl to neturės.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(5)
(0)
(0)

Komentarai (13)