„Renault“ automobiliai ne tik patys vairuos, bet ir masažuos keleivius (Video)  (0)

Dauguma automobilių gamintojų stengiasi atrasti vis tobulesnes technologijas ir sukurti unikalų produktą. Pavyzdžiui, vis dažniau kalbama apie autonominius automobilius, kurie gali važiuoti be jokios žmonių pagalbos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Prancūzijos kompanija „Renault“ nusprendė, kad autonominio automobilio keleivis turėtų jaustus kiek galima patogiau. Nepaisant to, kad šis mažytis automobilis puikiai orientuojasi eisme, jis taip pat turi keletą išskirtinių gudrybių.

Kuomet vairuotojas pasirenka automatinio važiavimo režimą, automobilis paskleidžia į saloną malonų kvapą, sureguliuoja salono apšvietimą, nuleidžia sėdynę atgal ir įjungia sėdynėse esantį masažuoklį. Argi tai ne puiku? Jūs grįžtate iš darbo namo, o tokia kelione tampa tikru relaksaciniu seansu.

Vis dėlto šiais malonumais vairuotojai negalės mėgautis jiems lekiant autostrada, galimybė leisti automobiliui savarankiškai važiuoti gatve galima tik esant 30km/h greičiui. Kiek pailsėję, vairuotojams tiesiog reikės paspausti vieną mygtuką ir visas valdymas atsidurs jų rankose.

Taip pat šis automobiliukas sugebės pats rasti parkavimo vietą ir joje pasistatyti. Kuomet automobilio jums vėl prireiks, tiesiog užteks mobilioje programėlėje paspausti mygtuką ir palaukti jo atvykstant.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(2)
(0)
(0)

Komentarai (0)