Kaip atrodys 4,7 ir 5,5 colio „iPhone 6“  (8)

„iPhone“ prototipus kurianti komanda sugrįžo ir pademonstravo kaip galbūt atrodys naujasis „iPhone 6“. Nors ir naujasis „Apple“ įrenginys turėtų pasirodyti vasaros pabaigoje arba rudens pradžioje, Pietų Korėjoje buvo išsiuntinėti laiškai vartotojams su naujojo flagmano specifikacijomis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jei galime tikėti pasklidusiomis žiniomis, naujasis „iPhone 6“ pasirodys dviejų skirtingų dydžių. Pirmasis variantas turės 4,7 arba 4,8 colio įstrižainės ekraną, galėsiantį atvaizduoti 1920x1080 taškų (Full HD). Tuo tarpu didesnysis brolis gali turėti net 5,5 colio įstrižainės ekraną, kuris sugebės atvaizduoti dar daugiau – 2272x1280 taškų. Abiejų įrenginiu apsauginis ekrano stiklas turėtų būti pagamintas iš indžio, galio ir cinko oksido (IGZO) vietoj dabartiniuose modeliuose sutinkamo žemos temperatūros polisilicio (LTPS).

Jei šie gandai pasitvirtins, tuomet „Apple“ vienu metu, kartu su dabartiniu „iPhone 5s“, rinkoje siūlys net tris išmaniuosius telefonus. Nors ir tai tėra gandai, tačiau ankstesnės kalbos apie „iPhone“ su didesniu ekranu leidžia tikėtis, kad vaizdo siužete demonstruojami modeliai išvys dienos šviesą.

Video:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(10)
(0)
(6)

Komentarai (8)

Susijusios žymos: