„Tesla“ naujienos: pigesnės baterijos, keturių varomųjų ratų sistema ir atnaujinta programinė įranga  (1)

„Tesla“ generalinis direktorius Elonas Muskas pranešė, kad šiuo metu kompanija savo automobiliams jau diegia visų varomųjų ratų sistemą. Ja bus aprūpintas ir naujasis automobilis „Model X“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pigesnės baterijos

Elonas Muskas pirmiausia paskelbė apie tai, kad naujai gaminamuose modeliuose bus montuojamos didesnės talpos baterijos, kurios leis ne tik padidinti nuvažiuojamą atstumą, bet ir sumažins kainą.

Manoma, kad naujojo modelio baterijos bus net 40 procentų pigesnės ir jas gamintojas montuos į „Model S“ ir Detroito automobilių parodoje pristatytą „Model X“ automobilį.

Siūlys keturių varomų ratų sistemą

Praėjusiais metais „Tesla“ pranešė, kad jų automobiliai, varomi galine ašimi, slidžiuose keliuose yra tokie paklusnūs tarsi varomai visais ratais. Nepaisant gero automobilio valdymo, „Tesla“ sumanė užbėgti konkurentams už akių iš neapleisti lyderio pozicijų šioje rinkoje.

Gamintojas nusprendė pristatyti keturių varomųjų ratų sistemą. Ja bus aprūpintas ir naujasis „Model X“ SUV klasės automobilis. „Model X“ prekybos salonuose turėtų pasirodyti šių metų pabaigoje, arba kitų pradžioje.

Atnaujino programinę įrangą

Taip pat kompanija netrukus pristatys ir 6.0 programinės įrangos versiją. Atnaujinta programinė įranga vairuotojui leis stebėti eismo srautus realiu laiku, suteiks galimybę reguliuoti automobilio aukštį ir pakabos kietumą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(9)
(0)
(0)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: