Toshiba ruošia kietą diską su 5 TB talpa  (0)

Puslapis VR-Zone praneša, kad vasario 19 d. kompanija Toshiba kviečia žurnalistus į renginį, kuriame įvyks 5 TB talpos kieto disko pristatymas. Priminsime, kad Toshiba paveldėjo 3,5“ formato kietų diskų gamybą iš kompanijos Western Digital, nors ir anksčiau ir buvo nutraukusi šio formato kaupiklių gamybą savo noru.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naujasis rekordinės talpos Toshiba kietas diskas bus siūlomas su SATA-III (6.0 Gbps) ir SAS 6.0 Gbps. Jei tikėti šaltinio pateikiama informacija, abi sąsajos gali būti suderinamos viename ir tame pačiame modelyje.

Be to, vasario 19 d. Toshiba pademonstruos ir kol kas neįvardintų naujų SSD kaupiklių modelių. Akivaizdu, kad kalbama apie dukterinės firmos OCZ Storage Solutions sprendimus, kuriuos Toshiba įsigijo visai neseniai. Kompanijos SSD naudojamos mikroschemos pagamintas, remiantis 19 nm technologiniu procesu.

OCZ Storage Solutions šiuo metu gali pasigirti turinti reikiamų žinių bei sprendimų SSD kontrolerių srityje, kurie buvo sukurti įsigytos kompanijos Indilinx ekspertų. Tai reiškia, kad Toshiba šiuo metu visiškai pasirengusi konkurencijai duomenų kaupiklių rinkoje. Kaip parodė paskutinė Seagate ketvirčio ataskaita, būtent kompanijai Toshiba – trečiam ir mažiausiam HDD rinkos dalyviui – pavyko padidinti savo rinkos dalį per paskutinius tris mėnesius.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(4)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: