Mozilla Firefox greitu metu pradės rodyti reklamą

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Dizzee 2014-02-15 13:25
Po to dar pasiūlys mokama versija be reklamų kuriems trukdo, labai dažnas reiškinys iOS platformai.
Anonymous 2014-02-15 13:49
Reikės nebeatnaujint, ir tiek tos bėdos. O jei ką - na, ne vienintėlė naršyklė. Nekenčiu reklamos
PrefixS 2014-02-15 14:53
Jei neįkiri reklama bus, tai nieko tokio. Visgi tai vienintelė normali naršyklė.
Dizzee 2014-02-15 15:16
Chrome jau seniai tapo geresne alternatyva.
HnrKS 2014-02-15 16:39
Šita naršyklė ir taip blogesnė nei Explorer, o dar reklamą sugalvojo įkišt
bahuriux 2014-02-15 16:48
Nei chrome nei tuo labiau IE net negalima lyginti su FF, dar toli grazu joms iki FF isbaigtumo ir nepriekaistingo veikimo, ka jus cia paskutiniuose dviejuose komentaruose rasot vejus. Nu ir tegu buna tos reklamos jei jos nebus issokancios agresyviai tai ir toliau naudosiu FF, juo labiau nieko blogo ta reklama nedarys tikiuosi tik pasirodys naujam tabe ir viskas. Yra dar ir Opera jei ka, nei kiek neprastesne uz FF.
Google 2014-02-15 18:52

Anonymous 2014-02-15 19:53
Ekspertai daug ką sako, ypač kai jiems nuo kalbų algą moka Firefoksas gali dirbti tarsi atskiros naršyklės visiems naudotojams. Atskiros nuorodos, atskiri priedai, atskiri nustatymai, skirtinga išvaizda, kortelių atvėrimo tvarka... Kuri naršyklė dar tą moka? Kol išsirinkau FF visas bandžiau. Ir tą patį chromą, ir jo klonus, ir operą ir net debesį iš viso negirdėtų. Ir tik FF prisitaikymas sau toks lankstus ir įvairus.
Shanti 2014-02-15 20:25
Google pays Firefox $300mln.! Ilja Laursas gets $5mln...
Sigitas.lk 2014-02-15 21:19
Is mano asmenines patirties galiu pasakyt, kad su pasenusiu ir letu pc geriau veikia FF, bet daznai luzineja. Su normalesniu pc gerokai geriau ir stabiliau veikia chrome. Pas FF buvo striginejimai, ilgesni krovimaisi, ir blogesni junginejimaisi tarp tabu.
bahuriux 2014-02-15 22:36
Kam reiketu issitraukti galva is ten kur nesueina, tai tikrai tau. Kaip mazvaikis isikandes bajeri kartoji, gal pataikiau gal ir esi mazvaikis?. Tikiuosi greitu laiku gausi dar ispejima ir IP bananu uz nemokejima zmoniskai diskutuoti. O dabar i tema, chrome tikrai nera resusrsams draugiska narsykle=neoptimizuota ir luzta nuo daug tabu, beto neaisku kaip reikalai su saugumu, jau nekalbant apie tai kad goole tave trackina ir taip, tai su ju narsykle tik palengvinamas jiems darbas. (tavo atsakyma tuo klausimu zinau is kitos temos, bet tai mazai izvalgos turintis atsakymas). IE ir taip aisku kad slamstas nei saugumo nei privatumo, jau uztenka to kad tai yra m$ produktas, kas savaime suprantama, kad nieko gero nezada palei nutylejima. FF yra tikrai isbaigta narsykle, jai sukurta begale pluginu, addonu ir tt. apsisaugoti nuo ikyriu reklamu, visokiu helperiu prikurta parsisiusti is tubes ir kito gerio, nezinau ar yra toks dalykas ant Chrome, bet ant IE tikrai nelabai galetu buti. Kiek man zinoma vartotoju netrackina ir yra suagi narsykle. Ka ir kalbeti apie privatuma ir sauguma Tor browser ant FF bezes veikia. Opera zinoma geriausia, bet neturi vienos geros funkcijos kuria turi FF tai "don't load tab until selected", sito nebuvimas operoje uzknisa, o visa kita OK Del objektyvumo pabandykit visas sitas narsykles paleisti su 50 tabu ir tada paaiskinkit kas greiciau uzsikrauna ir neluzta. Jei luzineja narsykles flash playerio nustatymuose nuimkite varnele nuo "hardware acceleration". Ir aisku dar buna kad luzineja nuo kreivu saitu ir kreivu addonu.
mental1ty 2014-02-15 23:26
>O dabar i tema, chrome tikrai nera resusrsams draugiska narsykle=neoptimizuota ir luzta nuo daug tabu neteko susidurt, pastoviai keliasdešimt atidarytų, ir kompą ne dažniau kaip kas 10 dienų perkraunu, naršyklės irgi niekad neišjungiu, niekad nenulužta ir šiaip man chrome tabai daug labiau patinka, daugiau jų atidarius ant FF, užknisa skrolinti iki reikiamo dar bent jau ant linuxinio chrome labai fainas dalykas prie kurio greit pripratau ir dabar užknisa, ką nors kitą įsijungus, kad to nėra, tai skrolinimas per tabus su pelytės ratuku tiesa čia kalbu ne apie chrome, nes nuo kokios 15-18 versijos naudoju chromium O šiaip šiuo metu FF ir chrome (chromium) sakyčiau lygiavertės, vieni žmonės vieną ar kitą renkasi iš pripratimo, kiti dėl to kad būtent ant jų kompo geriau sukasi tik viena iš jų ir panašiai, neturiu nieko prieš FF, bet man chromium tiesiog geriau limpa
UgniusM 2014-02-16 04:41
Didžiausias Chrome pranašumas, tai patogiausias sinchronizavimas iš visų naršyklių.. Užtenka pasijungt prie google account'o ir visi history'iai bookmarkai belekur ir belekada pasiekiami.. Firefox synchro yra gryniausias sadomazochizmas.
MindaugasV85 2014-02-16 10:59
Man tai didžiausias FF pranašumas prieš Operą, tai yra link'ų atidarinėjimas. Ar kada atkreipėt dėmesį, kad ant FF jis tobulas? T.y. spauskit ant nuodotos vidurinį pelės klavišą ir pažiūrėkit kaip atidaroma nuorodo. Spauskit ant bookmark priemonių juostos... Opera atidarinėja viską vienodai, o FF skirtingai
Xdmin 2014-02-16 23:13
, ant senu kompu FF sukasi pastebimai greiciau nei Chrome, bet ant galingesniu atvirksciai. Nors man asmeniskai greiciausiai veikia Opera, tik man ji kazkokia neisbaigta atrodo.
SpAcE7 2014-02-17 02:03
Adblock+NoScript=All advertisements are blocked
onewithname 2014-02-17 08:31
Šis variantas gali ir neveikti jei reklamos bus įrašytos į patį FF, gali reikėti papildomų plug'inų. Aišku gali būti variantas, kad tų reklamų išvis nebus galima išvengti, nes juk FF už kiekvieną reklamos parodymą litus gaus, tai jiems aktualu, kad ta reklama tau kiekvieną kartą matytusi. Taip, kad čia dar nėra visiškai aišku.
sub 2014-02-17 13:09
Šiaip mano nuomonę FF ir Chrome apylygiai konkurentai. Nors Chrome su daug tabų lūžinėja, FF flash dažnai nulūžta bent jau man. FF su daug tabų irgi ne ką sparčiau dirba, nors bent jau nestringa kaip Chrome.
rwc 2014-02-18 18:27
Nematau bėdos. Juk naršyti tai tos reklamos Start puslapyje nemaišys. Be to, jį bet kada bus galima pakeisti. O kas dėl patikimumo, greičio ir stabilumo - tai bent man Chrome pati prasčiausia naršyklė. Nepatogi (nėra Tab grupių, su 40-50 tabų nesimato nei ikonų, nei pavadinimų), žvėriškai ryja resursus (keliolika tab'ų plius keliolika addonų - peilis visai sistemai net nieko nedarant; keliskart teko uždaryti ir iš naujo atidaryti patį Chrome, kad atsigautų - net WiFi kitaip neprisijungdavo). Su Chrome kaip pagrindine naršykle ištvėriau gal mėnesį.