Dubajaus turtuoliai užsimanė iš gatvių išguiti mažesnes pajamas gaunančius vairuotojus

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

T 2014-02-17 22:29
Man labai įdomu kaip baigsis su tais imigrantais Saudo Arabijoje, nes jie sudaro absoliučią daugumą gyventojų?
Eidumukas 2014-02-18 04:16
Turbūt tutėjai omeny JAE. Imigrantai ten tik už darbo jėgą. Jie neturi politinių teisių, todėl valstybės valdymui įtakos bent jau teoriškai neturėtų daryti.
Plikas 2014-02-18 08:35
JAE minimalios algos neturi.
HardAxe 2014-02-18 10:27
JAE visi gyvena labai gerai, pilietybę gauna tik JAE piliečių vaikai. Jei vienas tėvas ne JAE pilietis - sorry. Jei ten bus viešasis transportas - bus toks, apie kurį mes svajosim. O vilniuj ką, sunku valandą prasivažinėti transportu? Santariškės-naujamiestis-Santariškės. Tiesa, pakeliui užvežkim/paimkim vaiką iš darželio, o kitą numeskim palei mokyklą.
paranoiac 2014-02-18 10:35
Jei, kaip rašo, policininkai ir gaisrininkai deramai aprūpinti, tai gal ir varguolius tokiais autobusais vežios:
kestutisz 2014-02-19 10:14
Pvz. Antakalnis - Fermentų g. 2+ valandos. Čia į vieną pusę ir jei dar neturi kokios kvailos minties pakeliui palikti vaiko darželyje kitame rajone :) Nors ką ten Antakalnis, iš vos ne šalia esančių Justiniškių/Pilaitės valanda su viršum, kur mašina gali nuvažiuoti (su srautu, kažkaip ypatingai neviršijant) per 15 minučių nuo durų iki durų.
Arns 2014-02-19 10:50
bet ar supranti kame bėdos? Bėdos jog darželis/mokykla lankoma ne savo rajone. Didžiuosiuose miestuose tokių prabangų niekas neleidžia, nebent itin turtingų tėvų atžalos, lankančios privačias įstaigas. Užtektu galų gale Vilniuje susirūpinti tomis įstaigomis, ypač darželiais, su kuriais pasiklausus primena tragikomediją ir nebebūtu čia tos bėdos. Kurią pasakoji. Aišku mašina greičiau, iki tol kol pro pirštus žiūrima į pvz pastatymą automobilio. Užtektų jog pagal įstatymo raidę pasižiūrėtu policija, ir bene trečdalis vilniečių savo automobilius neturėtu kur laikyti, tiek namuose tiek darbe. Tad jei prie mašinos eksploatacinių išlaidų prireiktu dar ir pastatymo mokėti, pradėtumei tikrai skaičiuoti ar tos keletas papildomų minučių yra tiek vertos.
kestutisz 2014-02-19 11:29
Tai va, anot klasiko - pinigai ryte, kėdės vakare - kai bus idealios sąlygos (darželiuse padoriu atstumu nuo namų bus vietos, o visuomeninis transportas iš tiesų bus visuomeninis, o ne kažkieno bizniukas be konkurencijos) tada ir bus galima galvoti apie asmeninio transporto nenaudą.
Arns 2014-02-19 11:37
Matai, kol žmonės patys to nereikalaus, tai nieko ir nebus. AR ne ironiška jog apie darželius visi pagalvoja kai susilaukia vaiko, bet iki tol laimingi jog miesto valdžia milijonus išleido fejerverkams, eiliniam parko remontui (nors senas dar nebuvo jau tokios blogos būklės), perklojamas nebūtinas šaligatvis ir pan... Taip ir viešasis transportas. Kol visiem vienodai koks ten transportas važinėja, tol jis ir važinės. Mes ne koks Dubajus ar Norvegija, kur didžiausias galvos skausmas kur tuos prakeiktus pinigus išleisti, kad tik jų nebūtu per daug.
Ghost_S 2014-02-19 11:37
Sutinku apie tai nepagalvojau.